Zerknęłam tylko w neciepobieżnie - rozumiem, że tu też jeśli chodzi o rozmiar to noszącej ? Czy gabaryty dziecka też mają znaczenie?
Zerknęłam tylko w neciepobieżnie - rozumiem, że tu też jeśli chodzi o rozmiar to noszącej ? Czy gabaryty dziecka też mają znaczenie?
Poucha musisz dobrać do siebie i wziąć pod uwagę, że np a kurtce jesteś większa niż latem w topiku
Ja do takich celów mam kółkową i sobie chwalę, bo mąż też do siebie dopasuje jak tzreba...
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
poucha dopasowujesz do siebie. Wielkość dziecka ma drugorzędne znaczenie ( ale też ma. Dziecko w zimowym kominezonie wchodzi mi płycej i jest mocniej ściśnięte, niż ubrane po domowemu).
Ja w zimie mam poucha pod kurtką, po rozpięciu kurtki w każdej chwili mogę do niego włożyć dziecko (np przemieszczając się z samochodu do domu). A założenie poucha na płaszcz, czy polar, czy sweter nie sprawia, że jest w nim mniej miejsca. Toteż ja jednego poucha używam w każdym sezonie i niezależnie od ubrania![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
No i patMyślę, że poszukam w najbliższym czasie jakichś warsztatów we Wroc. Powiem szczerze, że kółkowa przez możliwość regulacji podoba mi się póki co bardziej. Ale z drugiej strony poucha to nigdy nie oglądałam z bliska.
A powiedzcie proszę jak maluchy reagowały na zmianę z chusty zwykłej w kółkową/ poucha?
Na bardzo szybki wypad, szczególnie z auta do sklepu, używam nosidła scootababy (dla mnie genialne rozwiązanie).