Ja mam tylko zdjęcia mojej ale szwagierka odbierająca chustę twierdzi, ze sztywne jak deska, albo jak worek na kartofle. I teraz się zastanawiam po co mi kolejna 6 - 4 trzeba było brać.![]()
Ja mam tylko zdjęcia mojej ale szwagierka odbierająca chustę twierdzi, ze sztywne jak deska, albo jak worek na kartofle. I teraz się zastanawiam po co mi kolejna 6 - 4 trzeba było brać.![]()
Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)
O - jak worek na kartofle! To dobre określenie całkiem świeżej, wyciągniętej z pudła. Po praniu, prasowaniu, delikatnym złamaniu na szczęście jest już trochę inna. Mimo wszystko chusta szorstka, po dociąganiu lekko bolą mnie dłonie od tej szorstkości (ma tak ktoś jeszcze?). Ale dociąga się łatwo. No i nosi świetnie!!!
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy
dzięki uprzejmości olki mam pożyczone pawie ecru i już wiem, że to absolutnie nie jest chusta dla mnie. Lubię delikatne, miłe chusty, a to naprawdę worek
Nawet nośność mnie nie przekonuje do nich. Raz zamotałam i zdecydowanie to nie to
Ale rozumiem, że może się podobać![]()
2 + 7 (2005-2018)
mega sztywniak, baaaardzo obrusowate wrażenia
po pierwszym noszeniu lepiej
pierwsze dociąganie po praniu i prasowaniu z 15 min zajęło
ale warto było
nosi jak przymurowane
chyba będe musiała odszczekac wszystko złe co napisalam o lnie (nosiłam wcześniej tylko w rozku, ale on mnie nie słuchal zupełnie)
fajna szmatkazaraz idzie z nami na wielkanocny spacer
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
ja swoj wlozylam pod przescieradlo do lozka po stronie mezajak moj nowy chuscioch bedzie wystarczajaco ciezki do tej szmatki to powinna byc juz mieciutka jak marzenie
![]()
Dla narzekających na ecru radzę pomacać Garnety, to dopiero deska, a ecru szybko się łamią, moje są już mięciutkie i noszą nieziemsko.