dla mnie zdecydowanie najbardziej ekscytującą informacją jest fakt,że są cieńsze od garnetów!
dla mnie zdecydowanie najbardziej ekscytującą informacją jest fakt,że są cieńsze od garnetów!
Słuchajcie, to tu dawałam link do twittera? I co, nie wolno?????To wyjaśnie - to był list Tiny Hoffmann, tej od Didymosa, dotyczący właśnie tycz pawi.
Moje kochane dziewczynki - Marta (18.09.2006) i Agłaja (06.08.2010)
Dawałaś tutaj
http://www.chusty.info/forum/showthr...42#post1126942
w innym wątku
a czy jest gdzieś wersja "z ichniego na nasze", bo przyznaję, że niemiecki to tylko w podstawowym zakresie :/
ja wrzuciłam do tłumacza i przyznam dalej słabo rozumiem
Wytłumaczcie w kilku zdaniach-ale o co chodzi?...
w skrocie:
chodzi o to, ze panie od Didymosa zaniepokojone sa tym, co sie dzieje z ich najnowszymi chustami z limitowanych edycji; nie spodziewaly sie na przyklad, ze pawie ecru wzbudza takie szalone zainteresowanie-po wstawieniu ich na strone sklepu linie telefoniczne, skrzynka mailowa i co tam jeszcze doslownie urywaly sie i pękaly w szwach, no a sam system sklepu tez byl przciazony, w rezultacie sprzedalo sie wiecej, niz zostalo wyprodukowanych.
w zwiazku z tym musieli przerwac przygotowania do produkcji nastepnej lnianej chusty z serii limitowanej, do ktorej wszystko juz bylo gotowe-aby doprodukowac pawie ecru, zeby starczylo dla wszystkich, ktorzy zamowili.
generalnie sa w szoku i nie wiedza co robic na przyszlosc, rowniez (w domysle)w zwiazku z tzw. windowaniem cen ( a na ten temat szeroka dyskusja toczy sie na TBW), bo nie oszukujmy sie, sa osoby ktore kupuja tylko po to, by nastepnego dnia wystawic za dwukrotnosc ceny, tym Tina H. tez jest przypuszczalnie zaniepokojona.
wniosek jest taki, ze zastanawiaja sie jak to rozwiazac na przyszlosc, opcja jest nie zamieszczanie info na twitterze o nadchodzacej edycji...
ciezki temat![]()