Pokaż wyniki od 1 do 20 z 61

Wątek: 5 szmat - stos idealny:)

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

to się zmienia, to po pierwsze każda ma inną ulubioną chustę (np. dla mnie inka jest absolutnie obowiązkowa )
    a po drugie: warto mieć różne domieszki, różne długości, ale nie konkretny model
    to tak moim zdaniem
    i nie łudź się, że jak sobie uzbierasz idealny stosik 5 szmat, to skończysz idealnych stosików nie ma, bo się nudzą i trzeba co jakiś czas coś zmienić (niekoniecznie poszerzać stos, ale chociaż wymienić coś z niego)
    2 + 7 (2005-2018)

Chustonoszka Awatar pecher
    Miejscowość
    Kraków czasem Kalisz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karusek Zobacz posta
    to się zmienia, to po pierwsze każda ma inną ulubioną chustę (np. dla mnie inka jest absolutnie obowiązkowa )
    a po drugie: warto mieć różne domieszki, różne długości, ale nie konkretny model
    to tak moim zdaniem
    i nie łudź się, że jak sobie uzbierasz idealny stosik 5 szmat, to skończysz idealnych stosików nie ma, bo się nudzą i trzeba co jakiś czas coś zmienić (niekoniecznie poszerzać stos, ale chociaż wymienić coś z niego)
    Przeraża mnie to..a ja co kawałek obiecuje koledze małżonkowi, że TYLKO to kupię i koniec i już wszystko wiem i nic mi (nam) nie trzeba.. porownując Wasze stosy, to ja "nic" nie mam
    Simon 11.07.2005 Bella 17.04.2011

Jestem peszer, dopiero chustonoszka a już chustoholiczka.

Uprawnienia umieszczania postów