Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: nocniczek chinski po raz n-ty

Chustomanka Awatar marlei
    Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie nocniczek chinski po raz n-ty

Szukam nocniczka do wysadzania mojego malucha - ma 5 miesiecy.
    Macie moze namiary gdzie moglabym go kupic - najlepiej byloby w Anglii albo z miedzynarodowa dostawa, ale kupie i w Polsce jak bedzie dostepny - rodzina mi przywiezie. Bardzo prosze o jakiekolwiek informacje

Chustonówka
    Miejscowość
    Bydgoszcz - Londyn

Domyślnie

Wiesz, miałam podobny problem. Nocniczek dostałam tu: www.theecstore.com a jakbyś szukała spodenek z otwartym kroczem to mozna tu: http://continuum-family.com/index.ph...ex&cPath=11_26

Mam nadzieję, że się przyda.

Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

Martuszkas - dopiero tu zajzalam! Wielkie dzieki, bo juz wszelka nadzieje stracilam nawet wiaderko zakupilam, bo nie moglam zadnej fajnej miski znalezc. I ten nocniczek tani jest! Ciekawe tylko ile bedzie za przesylke

Chustonówka
    Miejscowość
    Bydgoszcz - Londyn

Domyślnie

A ja jeszcze niedawno znalazłam nową stonę, lub też strony: http://www.parttimeec.com/ec-pants-t...-directory.htm i jeszcze do tego: www.ecopitchoun.com - to zdaje się francuska str., więc przesyłka powinna być stosunkowo tania...
    Na tej pierwszej stronie można przejrzeć różne sklepy - nie miałam czasu do wszystkich zajrzeć jeszcze... Teraz aktualnie borykam się z brakiem sygnałów ze strony córeczki, więc zgłębiam ten temat....

Miejscowość
    Poole, UK

Domyślnie

No niezle to wszystko wyszukalas
    Bardzo dziekuje, tylko jezykow sie musze uczyc, bo po francusku - ni w zab
    Nie martw sie o brak sygnalow, na pewn wszystko wroci do normy, pewnie zabki ida, dlatego trudno corcie wyczuc - choc nie mam za duzej wiedzy na ten temat, wydaje mi sie, ze lepiej podejsc do tematu na luzaku - bedzie lepiej szlo...
    Moj maly ma 5 i pol miesiaca wiec nie duzo nam czasu zostalo zeby zaczac, a ja czekam na ksiazke, bo mimo, ze czytalam mnostwo ciagle nie wiem jak zaczac, tzn. wiem kiedy ale nie wiem jak. Maly nie siedzi sam, wiec prawdziwy nocnik odpada, w mala miseczne mysle bym go sadzala, ale nie mam pojecia jak go trzymac i jak dlugo i jeszcze wiele niewiadomych, moze to blache pytanka, ale ja wole poczekac i wiedziec dokladnie co i jak nim zaczne, zeby malucha nie przestraszyc!

Chustonówka
    Miejscowość
    Bydgoszcz - Londyn

Domyślnie

No tak, te języki... ja też nie wszystko rozumiem po francusku... Można spróbować napisać emaila po angielsku np. i zobaczyć czy odpowiedzą....

Uprawnienia umieszczania postów