Pokaż wyniki od 1 do 20 z 100

Wątek: Franiszki, otulacz wełniany

Mieszany widok

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mon Zobacz posta
    dzięki, nie wiem jak ja szukałam

jesteś z nich zadowolona??? może napisać opinię???
    Ogólnie majtki trzymają tak samo jak otulacze,bo to ta sama podwójna wełna,ale jeżeli chodzi o wygodę w ubieraniu(brak zapięć) i ogólne dopasowanie do pupki to ja wolę majtki,ubieram na stojąco zawiązuje w pasie i młody może biegać,w otulaczach jest więcej zachodu w dopasowaniu,co u nas czasem było problemem,bo zanim zapiełam to synka już nie było i wszystko od nowa.Miałam dwa otulacze od franiszek i obydwa sprzedałam,teraz używamy tylko majtek.

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gingerusia Zobacz posta
    Ogólnie majtki trzymają tak samo jak otulacze,bo to ta sama podwójna wełna,ale jeżeli chodzi o wygodę w ubieraniu(brak zapięć) i ogólne dopasowanie do pupki to ja wolę majtki,ubieram na stojąco zawiązuje w pasie i młody może biegać,w otulaczach jest więcej zachodu w dopasowaniu,co u nas czasem było problemem,bo zanim zapiełam to synka już nie było i wszystko od nowa.Miałam dwa otulacze od franiszek i obydwa sprzedałam,teraz używamy tylko majtek.
    ok dzięki za opinię, powiedz jeszcze co używasz do majteczek formowanek czy tetry??? np. tera składana w prostokąt nie spada przy biegającym dziecku????

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mon Zobacz posta
    ok dzięki za opinię, powiedz jeszcze co używasz do majteczek formowanek czy tetry??? np. tera składana w prostokąt nie spada przy biegającym dziecku????
    Właśnie też się bałam,że tetra będzie spadać,bo w storczach M nam wypadała jakoś bokiem,ale te są lepiej dopasowane i trzymają tetrę super,w dzień przeważnie jedziemy na tetrze,czasem formowanka na wyjście.

Chustomanka
    Miejscowość
    Trójmiasto

Domyślnie

Jeszcze recenzji tu nie pisałam. Ten otulacz to moje największe pieluszkowe rozczarowanie...Po tak entuzjastycznych recenzjach spodziewałam się fantastycznego wełniaka, tymczasem dostałam taki, który ciężko było zalanolinować, żeby nie przeciekał. Cienkość tej wełny jest na pewno zaletą, ale przy takim materiale przypuszczam, że napki łatwo mogą się wyrywać. Skrzydełka za wąskie i przydałby się bardzo drugi rząd napek. Szkoda, bo swoją cienkością urzeka.

J. 2010, W. 2013, A. 2021

Chustoholiczka
    Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

Ja od niedawna użytkuję dwóch niebieskich emek i jestem zachwycona!
    tylko niestety dzisiaj poplamił nam się jeden qpą i mimo zapierania nie chce zejść. W czym wy pierzecie swoje franiszki wełniane?

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaiDo Zobacz posta
    , ale przy takim materiale przypuszczam, że napki łatwo mogą się wyrywać.
    I jest to niestety prawda. Ja mimo ze zakochana całościowo we Franiszkach, wyrwałam mimo starannej obsługi napa z zielonego
    Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

Podbijam, ktos ostatnio kupowal? Rzep sie zminil na lepszy?
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewaibartek Zobacz posta
    Podbijam, ktos ostatnio kupowal? Rzep sie zminil na lepszy?
    tak, jest lepszy. Też masz taki który ciężko się odkleja bo jest taki kleisty i ciagnie za sobą mnóstwo pętelkowego meszku? Mam inny taki z porządnym rzepem
    Cytat Zamieszczone przez KaiDo Zobacz posta
    Jeszcze recenzji tu nie pisałam. Ten otulacz to moje największe pieluszkowe rozczarowanie...Po tak entuzjastycznych recenzjach spodziewałam się fantastycznego wełniaka, tymczasem dostałam taki, który ciężko było zalanolinować, żeby nie przeciekał. Cienkość tej wełny jest na pewno zaletą, ale przy takim materiale przypuszczam, że napki łatwo mogą się wyrywać. Skrzydełka za wąskie i przydałby się bardzo drugi rząd napek. Szkoda, bo swoją cienkością urzeka.
    Dlatego, że skrzydełka przy napach były za wąskie sprzedałam swojego wełniaka i kupiłam z rzepem, bo jednak są szersze i lepiej trzymają
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Uprawnienia umieszczania postów