Dotychczas nosiłam w elastyku i w k ółkowej wełnianej babilonichcialabym teraz zakupić Nati nepal ale nie wiem zupelnie co będzie lepsze/ praktyczniejsze do noszenia ponad 10 kg dziecka: wełna czy bawelna ????
Dotychczas nosiłam w elastyku i w k ółkowej wełnianej babilonichcialabym teraz zakupić Nati nepal ale nie wiem zupelnie co będzie lepsze/ praktyczniejsze do noszenia ponad 10 kg dziecka: wełna czy bawelna ????
Adaś 28.05.2010
Wełna.
Ale porządnie zawiązane prześcieradło też dobrze poniesie![]()
pewnie, że poniesiemarzą mi się i inne chusty ale jak patrzę na ceny nawet tych używanych to mnie mrozi ... niestety nie dysponuję takimi pieniędzmi
![]()
ach to zycie na wychowawczym .....
Adaś 28.05.2010
Solidna gruba bawełniana stara nati (większość nowych tego juz nie ma) albo wełna
Mam z Nati japana z wełną i jest super na moją kluskę![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
A ja macałam Rodosa bawełnianego, więc chyba mniej-więcej to samo co Nepal i sądzę, że nie będzie miał problemu z 10kg i więcej, a w dodatku oba są bardzo ładne.
I jak nie masz kasy to chyba bardziej uniwersalna będzie bawełna, bo praktycznie na każdy sezon.
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl