Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 31 z 31

Wątek: noszenie w japonii

Chustofanka

Domyślnie

Zazdroszcze wyprawy i czekam na reszte zdjęć znałam kiedyś jednego japończyka - to już pewnie zostanie jedna z najsympatyczniejszych osób jaką przyszło mi spotkać ...
    Franek 07.05.2007 , Ewa i Hania 15.11.2009

LennyLamb - chusty tkane, elastyczne , nosidełka mei-tai i ....
    Dwa ssaki w akcji więc jeśli chcesz się ze mną skontaktować podaję maila asia [et] lennylamb.com

Chustomanka Awatar Kasia
    Miejscowość
    Düsseldorf, Niemcy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swebe
    japonskie dzieci sa super grzeczne (..) sa tak piekne ze az zapiera dech, maluszki wygladaja jak elfy z tymi oczkami wycietymi jedna krzywa linia - ciezko opisac. i czupryny wlosow ( zadnych czapek w sloncu)
    sni mi ise to wszystko po nocach...
    Dlatego tak dobrze nam sie mieszka w japonskiej dzielnicy dzieci japonskie sa PRZEUROCZE. A grzeczne tak, ze sie zastanawialam, czy nie poslac Felixa do japonskiego przedszkola na wychowanie

Dzieki swebe za fotki - miod na moje serce w Japonii pierwszy raz spotkalam sie z noszeniem maluchow - gdzie mi wtedy bylo do planowania wlasnego!
    Kasia z Chustomanii *

*Chustomania ® - portal dla rodziców i szkolenia dla doradców noszenia

Chusteryczka Awatar landa
    Miejscowość
    okolice Tarnowa

Domyślnie

A mi się podoba ta babcia z maluchem na plecach - genialne rozwiązanie
    Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009

Chustomanka Awatar alcia_MT
    Miejscowość
    Oświęcim

Domyślnie

Oj, fajnie było poczytać o Twoich wrażeniach
    Mi się marzy Japonia od lat, ale wydaje się być tak daleka, nieosiągalna, a wyprawa do niej - abstrakcyjnie droga. Eh.. może kiedyś się uda. Pozazdrościć wspomnień..

A czy było widać na ulicach jakieś Mei Taie? Słyszałam, ze właśnie stamtąd pochodzą, prawda to?
    Mama Kai (11.2004) i Leny (06.2007)
    Nosidełka MT: www.pathi.pl , wszystkie fotki moich MT tutaj: https://picasaweb.google.com/alciaa/MeiTaiMojeWyroby Funpage: https://www.facebook.com/pages/Pathi-noside%C5%82ka-azjatyckie-Mei-Tai/143627059026080?ref=hl <--- POLUB, PROSZĘ.. .

Chusteryczka Awatar witbor
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

A u nas w Toruniu Japonia prawie (odkąd pod Toruniem powstał Sharp itp.) .
    Raz widziałam nawet niedaleko Nowego Rynku panią Japonkę (bardzo ładną nota bene) z dzieckiem w kółkowej chuście. Nie wyglądała na turystkę
    Wanda, mama Zofii, Malwiny, Mai, Franka, Antka, Marysi i Józefka oraz Anieli (6tc) i Szymona (17tc)

Chustomanka Awatar alcia_MT
    Miejscowość
    Oświęcim

Domyślnie

To u mnie jestem niezłym widowiskiem Tutaj nie ma żadnych chust, żadnych. Czasem nawinie się ktoś z takim nosidłem, w którym dzieciak wisi na ramionach w przedziwnej pozycji, koszmar!! A poza tym wózki królują. Więc wzbudzam póki co niezłą sensację. Taaa, nam do Japonii daleko
    Mama Kai (11.2004) i Leny (06.2007)
    Nosidełka MT: www.pathi.pl , wszystkie fotki moich MT tutaj: https://picasaweb.google.com/alciaa/MeiTaiMojeWyroby Funpage: https://www.facebook.com/pages/Pathi-noside%C5%82ka-azjatyckie-Mei-Tai/143627059026080?ref=hl <--- POLUB, PROSZĘ.. .

Chusteryczka Awatar andziulindzia
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie Re: noszenie w japonii

na glebokiej wsi spotkalam babcie z wnuczkiem na plecach - robi sie siodelko z dloni zaplecionych na plecach i jedzie czlowiek jak na koniku.
    Moje dzieci sa już duże i z chusty korzystają niezbyt często. Nie zawsze mi sie chce taskać ze sobą chustę czy MT, więc korzystam z tego japońskiego patentu z powodzeniem. To naprawde bardzo wygodny sposób noszenia dzieci. O wiele wygodniejszy niż noszenia dziecka na rekach z przodu.

Andzia
    Moje ulubione ekoforum

tylko nudne kobiety mają nieskazitelne czyste domy

Chustonówka
    Miejscowość
    Gliwice

Piękne zdjęcia i bardzo ciekawy opis i spostrzeżenia.
    Chcę więcej!
    Agnieszka, żona Marka, mama Jasia (26.04.2005) i Wojtusia (12.02.2008)

Chustomanka Awatar kashinka
    Miejscowość
    Royston, UK

och zielona jestem z zazdrosci

piekna wyprawa, czekam na wiecej fotek, i spostrzezen.
    moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
    Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden

Chustonoszka
    Miejscowość
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez andziulindzia
    na glebokiej wsi spotkalam babcie z wnuczkiem na plecach - robi sie siodelko z dloni zaplecionych na plecach i jedzie czlowiek jak na koniku.
    Moje dzieci sa już duże i z chusty korzystają niezbyt często. Nie zawsze mi sie chce taskać ze sobą chustę czy MT, więc korzystam z tego japońskiego patentu z powodzeniem.
    Mnie się też tak nosić zdarza - starszą oczywiście. Także to bardzo inspirujący wątek i zdjęcia
    Mama Tereski (24 grudnia 2005) i Klary (26 lutego 2008)

Poszukiwacze rzeczy

Chustomanka Awatar swebe
    Miejscowość
    ochota

jak sie wyrobioe do poniedzialku to duzy artykul o wyparwie do japonii bedzie w nastepnym numerze gaga.
    a zdjecia postaram sie wrzucic w wolnej chwili
    -----Helena 10 12 2007-----

Uprawnienia umieszczania postów