Tak sobie pomyślałam zapisując się w kolejną kolejkę testową![]()
Jak myślicie, jest jakaś rozsądna granica sprowadzania do domu obcychszmat? i dokładania do interesu robiąc przesyłkę dalej
![]()
Tak sobie pomyślałam zapisując się w kolejną kolejkę testową![]()
Jak myślicie, jest jakaś rozsądna granica sprowadzania do domu obcychszmat? i dokładania do interesu robiąc przesyłkę dalej
![]()
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
też się ostatnio nad tym zastanawiałamale jak narazie jeszcze nic nie mówi tylko jak widzi kolejną chuste to pyta czyja to
![]()
Obcych jak obcych, jaka jest granica sprowadzania "własnych" szmat do domu????![]()
cienka ;>
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
u mnie nie ma zadnych granic![]()
![]()
![]()
znaczy ja sama je sobie wyznaczam, a nie mąz mi, w zwiazku z czym patrz wyżej![]()
Eee tam -mój mąż ma swoje hobby-ja swoje.W związku z tym nie ma narzekań.
Ten paskud jeszcze mnie namawia do kupowania -,,Podoba ci się to kupuj"..
Taak-ale ja jestem rozważna -nie romantyczna![]()
no dobra, mi też nikt granic nie wyznacza, a od wczoraj obawiam się, że nawet własny rozum przestał...![]()
Dodam jeszcze,ze chusty testowe i inne mąż mój pięknie pakuje i grzecznie pomyka na pocztę.
Za wysyłki placi on![]()
Mój testowe testuje też![]()
No dobra, mój M. też swoje rybkowe hobby ma i nad wodę co rusz pomyka, tak, że pewnie nie powie nic![]()
A testowanie coraz bardziej mi się podoba![]()
moj tez ma rybkowe, tylko jakos mu sie nie przeklada ono na zrozumienie mojego swiraZamieszczone przez landa
jego piata wedka jest OK - bo przeciez na inna rybe jest, ale kolejna chusta - ' trzeba sie zastanowic, czy nam to na pewno potrzebne?'
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
"Czym ona się różni od poprzedniej? Chyba TYLKO kolorem!"Zamieszczone przez mama_frania
![]()
JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
http://jama-jujamy.blogspot.com/
Wstrętny ignorantZamieszczone przez magdalena25
![]()
Mój małż 2 dni temu usiadł i pooglądał wszystkie kolejki w których jestem i byłam - i pozakolejkowe konszachty w wymianach chust też - no i mi policzył, że za to co wydam na przesyłki spokojnie na chustę porządną starczy albo na nosidło jakieś fajne... Za to co już wydałam bym miała Oppamamę spokojnieNo kurcze z tej perspektywy na temat jeszcze nie patrzyłam...
A przyjemność przymierzania cudzych szmat jest bezcenna![]()