Pokaż wyniki od 1 do 20 z 40

Wątek: fjakfrustratka

Mieszany widok

Chustomanka Awatar abeba
    Miejscowość
    miasteczko ze żbikiem w herbie

Domyślnie

jako kobieta głęboko sfrustrowana macierzyństwem (i próbą dorównania Wam, jednocześnie będąc doktorantką i jedyną żywicielką rodziny, co większości z forumowiczek nie dotyczy), zgadzam się z innymi wpisami Frustratki w 99%. Z tym jednym może mniej. Dzięki za linka.

Czy mogę też prosić o linka do Chustomatki samoświadomej, bo mnie zafrapowało...
    A z komentarzy najbardziej przypadł mi do gustu ekoseks na pralce piorącej orzechami. Wreszcie rozwiązała się zagadka, bo jak na forum pytam, to wszystkie jakoś wymijająco piszą, że jest tyle innych miejsc w domu poza barłogiem rodzinnym.

Dzieci są urocze, aczkolwiek niehigieniczne.

Melman z Madagaskaru

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez abeba Zobacz posta
    jako kobieta głęboko sfrustrowana macierzyństwem (i próbą dorównania Wam, jednocześnie będąc doktorantką i jedyną żywicielką rodziny, co większości z forumowiczek nie dotyczy), zgadzam się z innymi wpisami Frustratki w 99%. Z tym jednym może mniej. Dzięki za linka.

Czy mogę też prosić o linka do Chustomatki samoświadomej, bo mnie zafrapowało...
    A z komentarzy najbardziej przypadł mi do gustu ekoseks na pralce piorącej orzechami. Wreszcie rozwiązała się zagadka, bo jak na forum pytam, to wszystkie jakoś wymijająco piszą, że jest tyle innych miejsc w domu poza barłogiem rodzinnym.
    heheh
    http://chusty.info/forum/showthread....ht=chustomatka
    "za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"

Chusteryczka Awatar kajkasz1
    Miejscowość
    Chojnice

Domyślnie

Dołączę do abepy, ja uwielbiam ten blog. Przynajmniej tam nikt nie każe mi być matką idealną. A matki dużo pracujące niestety osiągają często taki poziom frustracji. I tylko w słowa nie bardzo umieją ubrać.
    Kajka, żona Macieja, blogująca mama trzech synów - stary blog , nowy blog

Chustomanka Awatar Kot.w.paski

Domyślnie

A ja się nie uśmiałam, jakiś dziwny ten tekst. Gloryfikacja glutaminianu sodu-przesada
    Karolinka 17.07.2010 Julitka 29.01.2011

Chustoholiczka
    Miejscowość
    wolne chusty

Domyślnie

a ja lubię

Chusteryczka Awatar sabcia
    Miejscowość
    Skoczów

Domyślnie

Kurcze, a mi się nie udało dostać tych Wysokich Obcasów , a ten blog uwielbiam.
    A ten wpis, po raz kolejny udowadnia, że czyta nasze forum
    No i właściwie po raz kolejny zgadzam się z jej wpisem, bo zemnie tak naprawdę też żadna ekomama.
    Zuzanna 06.07.2007
    Liliana 25.06.2009
    Doradca z Doświadczeniem®

Chusteryczka Awatar cynthia

Domyślnie

a ja się uśmiałam nie czytam komentów bo mi się nie chce - wpis mnie rozbawił i tyle
    Poznań w chuście zaprasza!!!

Chustoholiczka
    Miejscowość
    wolne chusty

Domyślnie

a WO Extra kupiłam specjalnie, żeby zobaczyć jak wgląda alter ego Matki Polki

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie

i jak wyglada?
    "za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"

Chusteryczka

Domyślnie

tak jest, ten blog był rekalomwany w wysokich, więc trzeba było walnąc teks przeciwko eko. e tam.
    K. 2009M. 2012

Guest
    Guest

Domyślnie

pewnie ja przestraszyłyśmy

Chustoholiczka
    Miejscowość
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez abeba Zobacz posta
    Ahaha! To mój komentarz!
    Ja uwielbiam jej bloga choć jak rok temu miałam depresję i mega frustrację to płakałam przy jej wpisach tak bardzo opisywały mnie...
    Ten konkretny wpis mnie mega rozbawił i skojarzył z tym naszym o Chustowej Matce Samoświadomej- tylko nasz wątek zabawniejszy jest
    Czytając bloga frustratki zawsze należy pamiętać o tym o czym pisała kakot!
    http://edu-mata.blogspot.com/
    https://www.facebook.com/EduMatablogspotcom/
    Syn Pierwszy - 06.2007 r.
    Syn Drugi - 10.2008 r.
    Córka Pierwsza - 03.2014 r.
    Córka Druga - 04.2018

Chusteryczka Awatar szapata
    Miejscowość
    Warszawa-Grochów

Domyślnie

A mi się wpis bardzo podoba i jadu nie widzę w nim. To po prostu, jak napisała kakot, taka "zbiorowa świadomość". No i trzeba dodać, że autorka dość szczególowo zapoznała się z naszymi fiksacjami (orzechy, jaglanka itd.) Jestem pod wrażeniem A skoro tekst o nas w tak poczytnym blogu to znaczy, że rośniemy w siłę

Chustonoszka Awatar mleczarenka
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szapata Zobacz posta
    A mi się wpis bardzo podoba i jadu nie widzę w nim. To po prostu, jak napisała kakot, taka "zbiorowa świadomość". No i trzeba dodać, że autorka dość szczególowo zapoznała się z naszymi fiksacjami (orzechy, jaglanka itd.) Jestem pod wrażeniem A skoro tekst o nas w tak poczytnym blogu to znaczy, że rośniemy w siłę
    Pisząc jad, miałam na myśli sposób pisania, może źle się wyraziłam. Tekst jest niezły z pazurem.
    Przed tobą długa droga
    Więc powiem ci
    W życiu najtrudniej
    Nauczyć się żyć
    Reszta jest milczeniem
    Więc lepiej milcz
    Bo tylko ta cisza
    Nie kosztuje cię nic.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    wolne chusty

Domyślnie