Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Wątek: Półwiejska Poznań i dzis Plac Wolności

Chustoholiczka

Domyślnie Półwiejska Poznań i dzis Plac Wolności

Widziałam Tatę z dzieckiem z przodu w granatowym ergo-infancie
    Mój dzieć zapatrzył sie na nich, prawie wszedł jakiejś pani pod nogi a potem stwierdził, że koniec spaceru(po1h łażenia) i od chce w mt
    Może noszenie przenosi się drogą wzrokową?

Chustomanka Awatar anetta1980
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Ha))) Jak było to wczoraj w okolicach godziny 19 to mój małżon maszerował po Półwiejskiej z Zuzą z przodu w granatowym Ergo Infancie. I pomysleć, że ja codziennie tam chadzam od "wieków" w chuście i nikogo nie spotkałam, a on wyjdzie raz na jakiś rzadki czas i już jest "śledzony"

ZUZIA 02.11.2007,
    ZOSIA 30.01.2012

Chustoholiczka

Domyślnie

Doładnie, tak własnie
    Pozdrów Małżonka i przekaż, że suuuuper "do twarzy" mu z Zuzą w nosidle
    Za moim też się oglądają

Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Przekazałam i miło mu się zrobiło (ale się oczywiście do tego nie przyzna ) Może po pozytywnym komentarzu obcej kobiety będzie częściej nosił małą . A tak w ogóle to wszyscy mężczyźni noszący swe dzieci wzbudzają bardzo pozytywne emocje. Ciekawe czy kiedyś ja spotkam przypadkiem noszącego tatusia Ysia ?

ZUZIA 02.11.2007,
    ZOSIA 30.01.2012

Chustoholiczka

Domyślnie

A moja sioistra jest teraz w Pl, korzystamy z tego,przyjeżdzam do P-nia i kilka razy w Starycg Browarach byłysmy. Ona w LAnie, ja BBSling i az nam oczy wkoło głowy latały,czy kogos chustowego nie wypatrzymy i...nic....buuuuuuuuu.....

Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nata76
    A moja sioistra jest teraz w Pl, korzystamy z tego,przyjeżdzam do P-nia i kilka razy w Starycg Browarach byłyśmy. Ona w LAnie, ja BBSling i az nam oczy wkoło głowy latały,czy kogos chustowego nie wypatrzymy i...nic....buuuuuuuuu.....
    Nie ma sprawy Ja mam "żabi skok" do Starego Browaru. Napiszcie, o której będziecie to pójdę na spacerek, żebyście mogły kogoś " przypadkiem" spotkać i potem mówić, że w Poznaniu też chustowe dzieci są.

A na poważnie to zazwyczaj spotykamy kogoś jak się go niespodziewamy. Miłego zwiedzania Poznania

ZUZIA 02.11.2007,
    ZOSIA 30.01.2012

Chustoholiczka Awatar Agnen
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Ja mieszkam przy starym browarze. Pisz pw, to pójdziemy na spacer

W Poznaniu też nosimy!
    Doradca Akademii Noszenia
    Doradca noszenia ClauWi®

nawróć się!

Chustoholiczka

Domyślnie

O! I jeszcze dzisiaj widziałam zamotaną mamę na Placu Wolności! Użerałam się z bankomatem a po drugiej stronie spacerowała mama z dzieciaczkiem w czymś limonkowo zielonym (Toscania???)
    Co raz więcej nas
    Nawet jeśli ja juz nie dokładnie chustowa, to baaaardzo miło patrzy się na zamotane dzieci

Chustonówka

Domyślnie Re: Półwiejska Poznań i dzis Plac Wolności

chmmm jak to możliwe że tyle Was na Półwiejskiej i to jeszcze tak blisko Starego Browaru... pół roku na macierzyńskim w tych okolicach i nie trafiłam na żadną... a w chuście często się tam pokazywałam musiałam na Wildzie koleżanek szukać
    pozdrawiam wszystkie chustofanki
    nosimy się albo w nati toskania, albo w hopp nairobi, albo niebieski infant ergo, albo dżinsowy pouch, albo lniana beżowa kółkowa, wkrótce mam nadzieję też czarne ergo lecz teraz to już tylko weekendowo...
    więc jak mnie zobaczycie to mi pokiwajcie

Chustoholiczka Awatar Agnen
    Miejscowość
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez edittt
    chmmm jak to możliwe że tyle Was na Półwiejskiej i to jeszcze tak blisko Starego Browaru... pół roku na macierzyńskim w tych okolicach i nie trafiłam na żadną... a w chuście często się tam pokazywałam musiałam na Wildzie koleżanek szukać
    pozdrawiam wszystkie chustofanki
    nosimy się albo w nati toskania, albo w hopp nairobi, albo niebieski infant ergo, albo dżinsowy pouch, albo lniana beżowa kółkowa, wkrótce mam nadzieję też czarne ergo lecz teraz to już tylko weekendowo...
    więc jak mnie zobaczycie to mi pokiwajcie
    Mieszkam przy Browarze. To co, kiedy idziemy na spacer?

W Poznaniu też nosimy!
    Doradca Akademii Noszenia
    Doradca noszenia ClauWi®

nawróć się!

Chustonówka

też mieszkam przy browarze: spacerek bardzo chętnie, jak mi tylko dziecię wyzdowieje/wyjdą wreszcie te wstrętne zęby!

Miejscowość
    Poznań

Edittt - jeśli jeszcze tu zaglądasz to czy ty mnie dziś zaczepiłaś na Starym Rynku? Byłam w Marsylii a ty w Toskanii. Coś mi sie wydaje, że to ty. A może była to jakaś inna mama chustowa???

ZUZIA 02.11.2007,
    ZOSIA 30.01.2012

Chustonówka

HA! a właśnie się zalogowałam żeby Tobie pozdrowienia przesłać tak to ja byłam dziś na rynku Pozdrowienia!
    PS. zaglądam tu ostatnio rzadko... zapracowana jestem trochę

Miejscowość
    Poznań

Dzięki! Śliczną miałaś tę osłonkę polarową - aż pozazdrościałam A swoją drogą to niepotrzebnie przepraszałaś, że zaczepiłaś. Ja też bym Cię zaganęła gdybym wcześniej widziała. Wpadaj częściej na forum. Trochę relasu między pracą się przyda .

ZUZIA 02.11.2007,
    ZOSIA 30.01.2012

Uprawnienia umieszczania postów