Zobacz wyniki ankiety: JAK OCENIASZ MT WOOLLOOMOOLOO ?

Głosujących
63. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

0 0%
  • 2

0 0%
  • 3

0 0%
  • 4

9 14.29%
  • 5

54 85.71%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 119

Wątek: MT Woolloomooloo (by marta-la)

Mieszany widok

Chustoguru Awatar marta-la
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

Wiem że nie można robić OT w tych wątkach ale ogromnie Wam dziękuję za miłe słowa. Dziewczyny jeśli tylko macie zdjęcia i dacie zgodę na wykorzystanie ich w galerii na stronie http://woolloomooloo.pl/content/view/19/19/ To ślijcie je do mnie na maila woolloomooloo@op.pl
    Olu ja też żałuję że tak późno odkryłam noszenie w mt ;( a więcej dzieci nie planuję...
    A co do wiązania to jeśli rozłożysz pasy i skrzyżujesz bezpośrednio pod pupką dziecka tak aby siedział na skrzyżowaniu - będzie Wam jeszcze wygodniej bo odbierze to spory ciężar dziecka.
    O tak jak tutaj:

http://woolloomooloo.pl/content/view/13/13/

edit --- zapomniałam przypomnieć że komentarze można zostawiać też na stronie http://woolloomooloo.pl/component/op...book/Itemid,7/

Chustoholiczka Awatar mamaŁucji

Domyślnie

dorzucę jeszcze dzisiejsze zdjęcie. Zakochałam się w tym mietku, nosi zawsze i wszędzie świetnie. Wygląda oszałamiająco, każdy zwraca na nas uwagę
    "Bądź śmiały, inny, niepraktyczny, broń sedna swojego zamierzenia i twórczej wizji przed asekurantami, czcicielami frazesu i niewolnikami pospolitości". Sir Cecil Beaton
    [*]

Chustofanka Awatar Bodzia_30
    Miejscowość
    Opole/Pogórze

Domyślnie

Wkońcu mogę zaprezentować nasze mt. Po wielu dniach testowania i nauki wiązania na różne sposoby, przyszedł czas na zrobienie fotek w pięknych okolicznościach przyrody.
    Na wyraźną prośbę mojego męża na drugiej stronie mt jest tabun koni (moja strona to wilk). Zdjęcia zrobione na obchodach 11 listopada w zaprzyjaźnionej
    stajni w jednej z podopolskich wsi.

Nosi się całkiem znośnie jak na warunki grubych kurtek - pasy fajnie grubo wypełnione, nie wrzynają się w ramiona, bardzo ładne wykończenia zarówno pasów jak i panela.
    Jedynym moim problemem jest "łapanie" tasiemek przy zagłówku, gdy noszę na plecach a mały zaśnie. Zazwyczaj jestem sama na spacerze i nie ma kto mi pomóc je złapać i przywiązać. Jak już jakimś sposobem je złapię, to mam problem z przytroczeniem. Jak dla mnie mogłyby być dłuższe a metka która służy do ich przytroczenia, kilka centymetrów niżej, bo zazwyczaj mam ją na wysokości ramienia. Raz wpadłam na pomysł aby je poprostu związać ze sobą przy szyi, ale wiadomo jak to się skończyło - prawie się udusiłam.
    Pozatym nie mam żadnych zastrzeżeń ani co do wykończenia ani co do noszenia. Naprawdę porządna misterna robota, tylko pogratulować talentu. Mam nadzieję, że już niedlugo złożę zamówienie na jeszcze jedno mt, takie wiosenno-letnie, takie tylko dla mnie

Chustoguru Awatar marta-la
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

Rany ale super zdjęcia Tasiemek nie robię dłuższych bo słyszałam wiele opinii że potem dyndają i plączą się ale na zamówienie zrobię jakie chcesz Czytałam gdzieś na forum że kiedy dziewczyny szły same z dzieciakiem na plecach i wiedziały że nikt im nie pomoże dowiązywały sobie kawałki sznureczków/sznurówek. Lub po prostu prosiły o pomoc. Sama nie stosowałam bo zazwyczaj latałam w mt z kimś.
    Pozdrawiam i dziękuję za recenzję i zdjęcia (czy mogę w wolnej chwili wstawić je do galerii na stronie?)

Chustofanka Awatar Bodzia_30
    Miejscowość
    Opole/Pogórze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marta-la Zobacz posta
    Rany ale super zdjęcia Tasiemek nie robię dłuższych bo słyszałam wiele opinii że potem dyndają i plączą się ale na zamówienie zrobię jakie chcesz Czytałam gdzieś na forum że kiedy dziewczyny szły same z dzieciakiem na plecach i wiedziały że nikt im nie pomoże dowiązywały sobie kawałki sznureczków/sznurówek. Lub po prostu prosiły o pomoc. Sama nie stosowałam bo zazwyczaj latałam w mt z kimś.
    Ja wykonuje taniec uga buga co czasami pomaga w ich złapaniu. A jedyną osoba ktorą mogę poprosić o pomoc wtrakcie spaceru jest mój pies - niestety jeszcze nie łapie o co mi chodzi

Cytat Zamieszczone przez marta-la Zobacz posta
    Pozdrawiam i dziękuję za recenzję i zdjęcia (czy mogę w wolnej chwili wstawić je do galerii na stronie?)
    Oczywiście że możesz wkleić zdjęcia.
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Bodzia_30 ; 14-11-2010 o 16:32

Chustomanka
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Dzisiaj znalazłam zdjęcia z wakacji i dotarło do mnie, że nie napisałam ani słowa o marta-lowym mejtaju. Mam cudnego mejtaja - Zośkonosza z katmandu, kupionego na forumowym straganie.
    Nosi się cudnie, pięknie zdejmuje ciężar, Zosia melduje, że jej wygodnie, jak trzeba, to śpi, więc czegóż chcieć więcej? Ano właśnie jest i więcej - sposób wykonania powala na kolana. Dopieszczone ściegi, śliczne aplikacje - jestem pod wielkim wrażeniem. Dzięki, Marta!

A na dowód - zdjęcia z wakacji w Luksemburgu:

Ostatnio edytowane przez agucha ; 06-02-2011 o 20:17
    Aga,

mama Zosi (14.01.2008), Adasia (13.12.2005 - 34 tc, 1180 g) i Lili (18.01.2012)

Chustomanka Awatar mamaHani
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

piękności a my juz czekamy na swój w łąkowe stworki

Uprawnienia umieszczania postów