Zobacz wyniki ankiety: JAK OCENIASZ MT WOOLLOOMOOLOO ?

Głosujących
63. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

0 0%
  • 2

0 0%
  • 3

0 0%
  • 4

9 14.29%
  • 5

54 85.71%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 119

Wątek: MT Woolloomooloo (by marta-la)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar taDorotka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

ja weszłam (nieco przypadkowo) w posiadanie przepięknego MT z Katją z jednej i aplikacją kwiatową z drugiej strony, przy czym pasy są w kolorze czerwieni, no, ale takiej malinowej czerwieni - coś pięknego!!!

[IMG][img=http://images50.fotosik.pl/283/159adb4600ca9684m.jpg][/IMG]
    [IMG][img=http://images50.fotosik.pl/283/159adb4600ca9684m.jpg][/IMG]
    [IMG][img=http://images45.fotosik.pl/283/595720b62c4d7858m.jpg][/IMG]

to mój pierwszy miętuś i nie widzę wad, gdyż... albo nie mam porównania, albo ich po prostu nie ma
    jest nam bardzo wygodnie, szybko i łatwo się wiąże, nie luzuje sie, nic sie nie wrzyna, pasy szerookie, takie lubie, choc chuda jestem, wszyte pod odpowiednim kątem tak ze nie zsuwaja sie ni nie uwieraja nigdzie.
    wykonanie bardzo piekne, ozdobny ścieg na krawędziach-cudnie!
    i wreszcie moge nosic na plecach,z czego sie ciesze ogromnie bo moje chustowe plecaki jakies niezbyt wygodne wychodziły, (no nie umiem i już), teraz mam komfort i dwie godziny na plecach wytrzymuje spokojnie.
    moj m. tez nosi z lubością i nie narzeka !!! /a to znaczy ze jest naprawde bez zarzutu - moj m. to "masa krytyczna" jest/
    mamy wersje z niskim zagłówkim i bardzo dobrze, bo dzieć duzo moze zobaczyc, a jak zasnie to łepek jest podparty jak nalezy, no i sie nie gotuje przy okazji, bdb rozwiazanie na cieplejsza pore roku!
    Ostatnio edytowane przez taDorotka ; 14-04-2010 o 22:29 Powód: wklejanie zdjęć...
    [CENTER]szara codzienność? nie u nas FRANCISZEK (2005), IGNACY (2007), HELENA (2009), ANIELKA (2012), BASIA (2014)KRZYSIO(2019),MACIEK (2023)CENTER]

Chustofanka Awatar ursus_arctos
    Miejscowość
    Vantaa, Finlandia

Domyślnie

zalegla recenzja mezowego mietka. wyglada tak:

czyli korbe rodzinna na punkcie psa widac jak na dloni. wszyscy znajomi wlasciciele rodezjanow pieja z zachwytu aplikacja z drugiej strony to logo ukochanego mezowego auta- Alfa Romeo
    ocena- zgodne "5" ode mnie i od meza. miecio jest odszyty swietnie, zadnych nitek odstajacych, wszystko rowniutkie jak spod cyrkla i linijki aplikacje dokladnie takie jak maz chcial i sobie wyobrazal.
    mota sie super latwo, nawet sie mezysko odwazyl wrzucic mloda na plecy (a w bondolino sie nie odwazyl). nosi jak szatan, nawet kilkugodzinny spacer z psem nie daje sie we znaki plecom.
    polecam marty dziela serdecznie!

Doula
    Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®

Chustonoszka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Od kilku dni noszę w nowym MT od Marty (to już mój trzeci ) i jestem zachwycona. Bardzo podoba mi się pomysł "zez zagłówka". Idealny dla starszych dzieciaków, które już nie śpią w MT, a chcą sobie świat pooglądać.

Chustofanka Awatar funkia
    Miejscowość
    Śląsk Cieszyński

Domyślnie

oj dawno już tu miałam pisać.....to nasze pierwsze MT- wygodne, pasy dobrze wypełnione, ładnie odszyte- po prostu super
    mąż daje się namawiać na noszenie co mnie bardzo cieszy ( w chuście nie chce hm..)
    każdy ma swoją "stronę" i kolory takie jak lubimy oboje- więc nie jest to moje MT tylko nasze
    "Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro" (J.P.II)

Kangurek (marzec 2009) i Tygrysiątko ( maj 2006)

mój blog o zdrowej diecie www.dieta-surowa.blogspot.com

Chustoholiczka Awatar mamaŁucji

Domyślnie

Czas na moją recenzję Czas pierwszego wyjścia z naszym Mieczysławem odwlekał sie długo ze względu na padający non stop deszcz. Ale po deszczy przychodzi słońce a my odrazu wykorzystałyśmy okazje na spacer po mieście
    Czekałam z niecierpliwościa na przesyłkę, listonosz przyniósł ja wieczorem w strugach deszczu. Wykrzyknęłam radośnie na jego widok
    Szybko rozpakowałam paczkę a tam...miękkie różowe cudo.
    Najpierw wrażenia estetyczne.
    Mój mietek jest pudrowo-różowy z brązowo-różowymi aplikacjami i brązowo-kwiatowym wzorem na drugiej stronie.
    Pasy i całośc obszyte są prześlicznym haftowym ściegiem. Aplikacje są naszyte bardzo elegancko i estetycznie.
    Kolory dobrane genialnie i całkowicie nasze.
    Śliczne troczki zawiązane w węzełki bardzo mnie rozczuliły.
    Teraz sprawy techniczne.
    Pasy są częściowo wypełnione, grubym, miękkim wkładem. Odpowiednio długie, szerokie, świetnie się układają na pupie i zawiązują.
    Cały panel jest miękko wypełniony i doskonale obszyty.
    Zagłówek jest pikowany przeszyciami, można go zagiąć lub postawić na sztorc.
    Byłysmy na 1,5 godzinnym spacerze, nic, totalnie nic się nie wpijało, mam wrażenie, że ten MT odejmuje sporo wagi dzieciaczka.
    Córcia siedziała w nim jak w foteliku, widziałam, że było jej wygodnie. Zasnęła w końcu i musiałam ją przenieść z pleców na łóżko.
    Żałuje tylko jedengo, szkoda że nie zdecydowałam się na noszenie w mietku wcześniej, to znacznie wygodniejsze niż chusta, nie miałam stracha, ze mojemu wierzgającemu i majtającemu nogami dziecięciu wypadnie z chusty pupa. Przy drugim dzieciątku zapewno sprawię sobie odpowiedniego mt jak tylko bedzie mozna je tak nosić.
    Bardzo dziękuję, za to dzieło sztuki, które mogę nosić na sobie codziennie. Wiem, że będziemy się nosić w tym mietku jeszcze długo, moje dziecko jest wielką przylepą i wielbicielką noszenia, mam wrażenie, że jest jej lepiej w tym nosidle niż w chuście.
    Mój mąz gdy go zobaczył aż zagwizdał, PRZYMIERZYŁ i zadeklarował się z noszeniem pomimo rózowego odcienia MT.
    Nie miał kto zrobić mi na razie zdjęcia w akcji ale mam coś takiego, resztę zdjęc wstawię w najblizym czasie:
    "Bądź śmiały, inny, niepraktyczny, broń sedna swojego zamierzenia i twórczej wizji przed asekurantami, czcicielami frazesu i niewolnikami pospolitości". Sir Cecil Beaton
    [*]

Chustoholiczka Awatar mamaŁucji

Domyślnie

Dorzucam zdjęcie przed spacerem
    "Bądź śmiały, inny, niepraktyczny, broń sedna swojego zamierzenia i twórczej wizji przed asekurantami, czcicielami frazesu i niewolnikami pospolitości". Sir Cecil Beaton
    [*]

Chustofanka Awatar funkia
    Miejscowość
    Śląsk Cieszyński

Domyślnie

(przepraszam za OT :bardzo podoba mi się zdjęcie "rozmietkowanej" żaby )

nasze MT jest teraz w większym użyciu, Kruszyna dorosła wymiarowo
    pasy są wygodne, mimo, że na mnie ciut za szerokie ( ale za to na M idealne),
    sztruks na jesień jest świetny!
    Ostatnio edytowane przez funkia ; 04-10-2010 o 14:47 Powód: OT- nie mogłam się powstrzymać ;)
    "Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro" (J.P.II)

Kangurek (marzec 2009) i Tygrysiątko ( maj 2006)

mój blog o zdrowej diecie www.dieta-surowa.blogspot.com

Uprawnienia umieszczania postów