Zobacz wyniki ankiety: JAK OCENIASZ MT WOOLLOOMOOLOO ?

Głosujących
63. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

0 0%
  • 2

0 0%
  • 3

0 0%
  • 4

9 14.29%
  • 5

54 85.71%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 119

Wątek: MT Woolloomooloo (by marta-la)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

no to teraz ja,jako szczęśliwa posiadaczka babskiego
    mt wykonany baaardzo starannie,z niezwykła dbałością o szczegóły,piękne ozdobne szwy,mięciutki materiał
    zachwycił wszystkich domowników
    mamy za sobą kilka spacerów i coż.... moja droga rozpieściłaś moje plecy i ramiona
    zdecydowanie najwygodniejszy miętek w jakim było dane mi nosić (z całym szacunkiem dla smoczego),szerokie wypełniane pasy,świetny zagłówek(bardzo dobrze podtrzymuje głowę śpiącego dziecka), wypełnione boki w panelu te elementy bardzo wpływają na komfort noszenia
    Marta po prostu mistrzowska robota
    a na zdjęcia to musisz cierpliwie poczekać
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Domyślnie

koniecznie wstaw foty!bo śliczny ten Twój "babski"
    ja czekam na swojego...
    a motyle jak widać w użyciu

Chustonoszka Awatar szarlottka
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

To teraz ja Marto przepraszam ,że dopiero teraz
    Mt jest cudny (nr 109), wykonany po mistrzowsku Duża staranność, ozdobne obszycie, aplikacja nieodmiennie zachwyca Moja mama co mnie widzi w mt jest pod ogromnym wrażeniem i jeśli ktoś nie zauważy jak ślicznie i starannie naszyte są kwiaty pokazuje palcem
    Jest dokładnie w moim stylu Nosi fantastico, Maki wysypia się co jest duuuużym komplementem z jego strony, bo nie śpi byle gdzie
    Dziekujemy Marto za cudne nosidło
    A to my na lansie

Karola, mama Alka (06.02.2006) oraz Maksia (12.01.2009)

Domyślnie

A teraz czas na mój motylkowy-podobno jedyny!!!
    Napiszę po raz kolejny,że dzięki Tobie Marto możemy się teraz pokazać w tym cudeńku.
    Dla mnie najwyższa ocena!

Ostatnio edytowane przez mirabelka10 ; 14-03-2010 o 22:47

Chustonoszka Awatar szarlottka
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

Cudnie wyglądacie!! Wpadam na kawke i mizianko, juz nie mogę się doczekać obejrzenia na żywo
    Karola, mama Alka (06.02.2006) oraz Maksia (12.01.2009)

Chustomanka Awatar taDorotka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

ja weszłam (nieco przypadkowo) w posiadanie przepięknego MT z Katją z jednej i aplikacją kwiatową z drugiej strony, przy czym pasy są w kolorze czerwieni, no, ale takiej malinowej czerwieni - coś pięknego!!!

[IMG][img=http://images50.fotosik.pl/283/159adb4600ca9684m.jpg][/IMG]
    [IMG][img=http://images50.fotosik.pl/283/159adb4600ca9684m.jpg][/IMG]
    [IMG][img=http://images45.fotosik.pl/283/595720b62c4d7858m.jpg][/IMG]

to mój pierwszy miętuś i nie widzę wad, gdyż... albo nie mam porównania, albo ich po prostu nie ma
    jest nam bardzo wygodnie, szybko i łatwo się wiąże, nie luzuje sie, nic sie nie wrzyna, pasy szerookie, takie lubie, choc chuda jestem, wszyte pod odpowiednim kątem tak ze nie zsuwaja sie ni nie uwieraja nigdzie.
    wykonanie bardzo piekne, ozdobny ścieg na krawędziach-cudnie!
    i wreszcie moge nosic na plecach,z czego sie ciesze ogromnie bo moje chustowe plecaki jakies niezbyt wygodne wychodziły, (no nie umiem i już), teraz mam komfort i dwie godziny na plecach wytrzymuje spokojnie.
    moj m. tez nosi z lubością i nie narzeka !!! /a to znaczy ze jest naprawde bez zarzutu - moj m. to "masa krytyczna" jest/
    mamy wersje z niskim zagłówkim i bardzo dobrze, bo dzieć duzo moze zobaczyc, a jak zasnie to łepek jest podparty jak nalezy, no i sie nie gotuje przy okazji, bdb rozwiazanie na cieplejsza pore roku!
    Ostatnio edytowane przez taDorotka ; 14-04-2010 o 21:29 Powód: wklejanie zdjęć...
    [CENTER]szara codzienność? nie u nas FRANCISZEK (2005), IGNACY (2007), HELENA (2009), ANIELKA (2012), BASIA (2014)KRZYSIO(2019),MACIEK (2023)CENTER]

Chustofanka Awatar ursus_arctos
    Miejscowość
    Vantaa, Finlandia

Domyślnie

zalegla recenzja mezowego mietka. wyglada tak:

czyli korbe rodzinna na punkcie psa widac jak na dloni. wszyscy znajomi wlasciciele rodezjanow pieja z zachwytu aplikacja z drugiej strony to logo ukochanego mezowego auta- Alfa Romeo
    ocena- zgodne "5" ode mnie i od meza. miecio jest odszyty swietnie, zadnych nitek odstajacych, wszystko rowniutkie jak spod cyrkla i linijki aplikacje dokladnie takie jak maz chcial i sobie wyobrazal.
    mota sie super latwo, nawet sie mezysko odwazyl wrzucic mloda na plecy (a w bondolino sie nie odwazyl). nosi jak szatan, nawet kilkugodzinny spacer z psem nie daje sie we znaki plecom.
    polecam marty dziela serdecznie!

Doula
    Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®

Uprawnienia umieszczania postów