Zobacz wyniki ankiety: JAK OCENIASZ MT WOOLLOOMOOLOO ?

Głosujących
63. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

0 0%
  • 2

0 0%
  • 3

0 0%
  • 4

9 14.29%
  • 5

54 85.71%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 119

Wątek: MT Woolloomooloo (by marta-la)

Widok wątkowy

Chustonoszka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Pewnego dnia zapragnęłam mieć MT. Ale nie takie "gotowe", sklepowe. Chciałam coś ładnego, oryginalnego. Zaczęłam szukać, jak zwykle, od allegro. Znalazłam aukcję, którą Marta wystawiła dosłownie pół godziny wcześniej, a na niej prześlicznego MT z czarnego sztruksu i japońskiej bawełny (Mei Tai nr 65). Kupiłam bez zastanowienia. Do tej pory, a minął już prawie rok, jestem pod jego wrażeniem. Przepięknie wykonany, doskonały w każdym detalu, a co najważniejsze - wygodny dla mnie i dla córki. Ala polubiła MT bardziej niż chustę i do tej pory daje się w nim jeszcze nosić, bo za wózkiem nie przepada, a małe nóżki jednak szybko się męczą.
    Oto nasz MT i śpiąca w nim we wrześniu ubiegłego roku Ala

Niedawno zostałam ciocią i znów udało mi się upolować ślicznego MT od Marty (Mai Tai nr 106) (gdybym sama miała wybierać materiał i wzór, za nic bym się nie zdecydowała ). Mam go w domu od kilku dni i znów się zachwycam. Wykonanie oczywiście bez zarzutu i co ważne - widać rozwój pomysłów wykonawczyni: kapturki, MT zimowe, czapeczki, chusteczki, torebki, ...
    Znowu się łamię, bo jest kolejny piękny MT od Marty do kupienia na forum. Mogłabym mieć innego MT na każdy dzień tygodnia. MT od Marty oczywiście
    Ostatnio edytowane przez dagna ; 21-01-2010 o 13:19

Uprawnienia umieszczania postów