Zobacz wyniki ankiety: JAK OCENIASZ MT WOOLLOOMOOLOO ?
- Głosujących
- 63. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
Chustonoszka
Pewnego dnia zapragnęłam mieć MT. Ale nie takie "gotowe", sklepowe. Chciałam coś ładnego, oryginalnego. Zaczęłam szukać, jak zwykle, od allegro. Znalazłam aukcję, którą Marta wystawiła dosłownie pół godziny wcześniej, a na niej prześlicznego MT z czarnego sztruksu i japońskiej bawełny (Mei Tai nr 65). Kupiłam bez zastanowienia. Do tej pory, a minął już prawie rok, jestem pod jego wrażeniem. Przepięknie wykonany, doskonały w każdym detalu, a co najważniejsze - wygodny dla mnie i dla córki. Ala polubiła MT bardziej niż chustę i do tej pory daje się w nim jeszcze nosić, bo za wózkiem nie przepada, a małe nóżki jednak szybko się męczą.
Oto nasz MT i śpiąca w nim we wrześniu ubiegłego roku Ala

Niedawno zostałam ciocią i znów udało mi się upolować ślicznego MT od Marty (Mai Tai nr 106) (gdybym sama miała wybierać materiał i wzór, za nic bym się nie zdecydowała
). Mam go w domu od kilku dni i znów się zachwycam. Wykonanie oczywiście bez zarzutu i co ważne - widać rozwój pomysłów wykonawczyni: kapturki, MT zimowe, czapeczki, chusteczki, torebki, ...
Znowu się łamię, bo jest kolejny piękny MT od Marty do kupienia na forum. Mogłabym mieć innego MT na każdy dzień tygodnia. MT od Marty oczywiście
Ostatnio edytowane przez dagna ; 21-01-2010 o 13:19
Uprawnienia umieszczania postów