Zobacz wyniki ankiety: JAK OCENIASZ MT WOOLLOOMOOLOO ?

Głosujących
63. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

0 0%
  • 2

0 0%
  • 3

0 0%
  • 4

9 14.29%
  • 5

54 85.71%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 119

Wątek: MT Woolloomooloo (by marta-la)

Mieszany widok

Chustofanka Awatar Monica123
    Miejscowość
    Dinsaken(Niemcy) okresowo-Lublin

Domyślnie

I ja mam ta niewątpliwą przyjemność posiadać MT- dzieło Marty
    Zakupiony na długo przed tym zanim sama mogłam go użyć, ale teraz mój dzieć podrósł- i już mogę!
    Jest piękny, bardzo ładnie wykończony, materiał niesamowicie przyjemny w dotyku - i nie widać na nim śladów zużycia.
    Cała nasza trójka jest z niego BARDZO zadowolona!!!

Chustonoszka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Pewnego dnia zapragnęłam mieć MT. Ale nie takie "gotowe", sklepowe. Chciałam coś ładnego, oryginalnego. Zaczęłam szukać, jak zwykle, od allegro. Znalazłam aukcję, którą Marta wystawiła dosłownie pół godziny wcześniej, a na niej prześlicznego MT z czarnego sztruksu i japońskiej bawełny (Mei Tai nr 65). Kupiłam bez zastanowienia. Do tej pory, a minął już prawie rok, jestem pod jego wrażeniem. Przepięknie wykonany, doskonały w każdym detalu, a co najważniejsze - wygodny dla mnie i dla córki. Ala polubiła MT bardziej niż chustę i do tej pory daje się w nim jeszcze nosić, bo za wózkiem nie przepada, a małe nóżki jednak szybko się męczą.
    Oto nasz MT i śpiąca w nim we wrześniu ubiegłego roku Ala

Niedawno zostałam ciocią i znów udało mi się upolować ślicznego MT od Marty (Mai Tai nr 106) (gdybym sama miała wybierać materiał i wzór, za nic bym się nie zdecydowała ). Mam go w domu od kilku dni i znów się zachwycam. Wykonanie oczywiście bez zarzutu i co ważne - widać rozwój pomysłów wykonawczyni: kapturki, MT zimowe, czapeczki, chusteczki, torebki, ...
    Znowu się łamię, bo jest kolejny piękny MT od Marty do kupienia na forum. Mogłabym mieć innego MT na każdy dzień tygodnia. MT od Marty oczywiście
    Ostatnio edytowane przez dagna ; 21-01-2010 o 14:19

Chustonoszka
    Miejscowość
    Kaliszfornia/Hollyłódź ;)

Domyślnie

zimowy MT od Marty w zimowej scenerii

Chustoguru Awatar marta-la
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

Genialne zdjęcia. Tylko zerknij na istrukcję http://woolloomooloo.pl/content/view/13/13/
    Pasy powinny iśc najpierw nad nóżkami dziecka, krzyżować się pod pupą i iść pod nóżkami i wiązanie z tyłu. Będzie WAm tak wygodniej bo ciężar dziecka zostanie na skrzyżowanych pasach

Chustonoszka
    Miejscowość
    Kaliszfornia/Hollyłódź ;)

Domyślnie

wiesz, jak tak wiążę (najpierw krzyżując też na plecach) i później po przełożeniu końców pasów na plecy, do zawiązania, zostaje mi już za mało pasów, żeby podwójnie zawiązać węzeł. A pojedyńczo boję się, że się rozwiąże...
    Bez kombinezonu jest lepiej, muszę jeszcze poćwiczyć.

Ale napiszę już, że nosi się świetnie, a Pola nawet zasnęła
    zero bólu pleców - a to przy moim wiecznie bolącym kręgosłupie ogromny sukces.

Chustonoszka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Wypróbowałam moje kolejne nosidło od Marty. Nie napiszę nic nowego, ale chciałam wspomnieć, że bardzo podoba mi się pomysł dodatkowego, dopinanego zagłówka.

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

no to teraz ja,jako szczęśliwa posiadaczka babskiego
    mt wykonany baaardzo starannie,z niezwykła dbałością o szczegóły,piękne ozdobne szwy,mięciutki materiał
    zachwycił wszystkich domowników
    mamy za sobą kilka spacerów i coż.... moja droga rozpieściłaś moje plecy i ramiona
    zdecydowanie najwygodniejszy miętek w jakim było dane mi nosić (z całym szacunkiem dla smoczego),szerokie wypełniane pasy,świetny zagłówek(bardzo dobrze podtrzymuje głowę śpiącego dziecka), wypełnione boki w panelu te elementy bardzo wpływają na komfort noszenia
    Marta po prostu mistrzowska robota
    a na zdjęcia to musisz cierpliwie poczekać
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Uprawnienia umieszczania postów