Zobacz wyniki ankiety: JAK OCENIASZ MT WOOLLOOMOOLOO ?

Głosujących
63. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

0 0%
  • 2

0 0%
  • 3

0 0%
  • 4

9 14.29%
  • 5

54 85.71%
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 119

Wątek: MT Woolloomooloo (by marta-la)

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar ovejablanca
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Zacznę od tego, że zostałam szczęśliwą posiadaczką tego oto MT: http://pogodzinach7.blox.pl/2011/03/Mei-Tai-173.html
    ...i że na żywo jest ono o 100 razy piękniejsze niż na fotach!

ale od początku:
    1. Kontakt.
    Fantastyczny. Marta to przemiła, cierpliwa osoba, która ze stoickim spokojem znosiła moje ciągłe zmiany decyzji, wybieranie, przebieranie, wybrzydzanie i całą resztę upierdliwości. Myślę, że mogłabym pretendować do statusu "najbardziej niezdecydowano-marudzącego klienta roku"
    2. Materiały.
    Prima sort. Przemiły mięciutki sztruks, świetnej jakości bawełna.
    3. Wykonanie.
    Mistrzowskie! MT jest przepiękny. Starannie uszyty, z dużą dbałością o szczegół. Pięknie obszyty ozdobnym ściegiem. Patchworkowa gwiazda jest przepiękna! Marzy mi się narzuta na łóżko w takie patchworkowe gwiazdy. Majstersztyk. Nic dodać nic ująć.
    4. Wygoda.
    Testowałam sporo nosideł. Ten MT wygrywa na razie ze wszystkimi. Świetne, grubo wypełnione, bardzo szerokie pasy świetnie odbierają ciężar, ja moich ponad 10-ciu kilogramów szczęścia praktycznie nie czuję.
    Szczególnie ważne jest to dla mnie przy noszeniu na plecach. Do tej pory miałam z tym problemy, strasznie bolały mnie ramiona i wystające obojczyki. W Woolloomooloo ten problem znika - pasy są na tyle szerokie i na tyle miękkie/dobrze wypełnione, że nosi mi się bardzo komfortowo, nawet na długich spacerach.
    Bardzo się cieszę, że mój MT jest ze sztruksu. Materiał jest miękki i przyjemny ale też "czepliwy" - nie się nie zsuwa, nie przesuwa i nie zjeżdża. Łatwo rozkłada się pasy na dziecku, nic się nie roluje, nie uwiera itp. Sztruks jakby odrobinę utrudnia dociąganie, ale potem trzyma na mur beton. Mnie to bardzo pasuje.
    5. Komfort dla dziecka.
    Kasia uwielbia nasze Woolloomooloo zmiękczenia panela na nóżki sprawiają,że nic Kasi nie uwiera, nie przeszkadza. Panel ładnie ją otula, zagłówek bardzo dobrze sprawdza się podczas drzemek. Łatwo go umocować nawet kiedy dziecko zaśnie na naszych plecach.
    6. Cena.
    Stosunek ceny do jakości jest baaaardzo korzystny

Podsumowując.
    Jestem zachwycona MT od Marty. Nosi mi się w nim wygodniej niż w jakimkolwiek innym nosidle, chwalona manduca odpadła w przedbiegach. Ponadto lubię motać, wiązać...a już motać się w takie małe dzieło sztuki użytkowej to prawdziwa przyjemność.
    Już planuję kolejne MT, jak Kasia wyrośnie z tego. Może te cudne domki domki? Może kot? A może już na zimę sprawię sobie zimowo-futerkową wersję?...

Polecam każdemu
    Dziękuję Marta!

ps. foty live niebawem
    Ostatnio edytowane przez ovejablanca ; 16-04-2011 o 19:51

Chusteryczka Awatar irla
    Miejscowość
    華沙

Domyślnie

Pożyczę sobie rozpiskę

1. Kontakt.

Polecam szczerze - Marta to aniol cierpliwości
    A ja wybredna i zmienna jestem.

2. Materiały.

Bez zarzutu.

3. Wykonanie.

Tutaj mozna pisać godzinami. Kazdy detal jest dopieszczony i wypieszczony. Efekt końcowy - powalający. Marta ma talent w doborze materiałów i kolorów,a aplikacje - cudne!

4. Wygoda.

W chwili obecnej MT jeszcze trochę za duzy na Szmcia, ale radzimy sobie.
    Przede wszystkim musiałam sobie przypomnieć jak sie dobrze wiąże w MT, teraz już jest ok. Ale to moja skleroza wyszla.
    Jak już sie ogarnelam,nosi super!

5. Komfort dla dziecka.

Buzia zadowolona,czyli chyab ok

6. Cena.

Bardzo sympatyczna cena za piekny MT!

Podsumowując.
    Polecam! Super MT.

Link do mojegoMT celtycko-kolejowo-zebrzastego http://meitai-by-martala.blogspot.co...ooloo-165.html

Fotki będą.
    Ostatnio edytowane przez irla ; 16-04-2011 o 14:05
    By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
    Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.

by Anonim z sieci

Tu i Teraz.

Chustonoszka Awatar ewka101

Domyślnie

od razu napisze, że nie mam porównania bo to mój pierwszy MT ale i nie będzie więcej bo ten jest świetny, jestem 2ga właścicielka i uwielbiam go! i nie tylko ja bo moja Córcia też, wygodny bardzo, choć jeszcze troszkę przyduży, ale radzimy sobie i na dodatek b. ładny ogólnie jestem zachwycona i b. lubie w nim nosić, szybko i łatwo się wiąże Natusia też zadowolona i to najważniejsze
    Doradca Noszenia ClauWi®

Chustoguru Awatar marta-la
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

Wiem że nie można robić w wątkach z recenzjami OT ale chciałam wszystkim podziękować za miłe słowa

Chustofanka Awatar camee
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Przyjaznimy sie z MT od Marty juz dobre kilka miesiacy wiec czas na kilka slow z mojej strony.

Rowniez pozyczam rozpiske ( bardzo mi sie podoba:

1. Kontakt.
    Jak zaczelam "wymyslac" swojego Mt to dopiero zdalam sobie sprawe dlaczego wszyscy pisza o cierpliwosci Marty. Myslalam, ze wiem czego chce, a tu ni z tego, ni z owego 17 razy zmienialam koncepcje. A ona to cierpliwie zniosla. I fajnie doradzi w kwestiach i technicznych i artystycznych Nie czulam sie osamotniona w powaznej sprawie wyboru aplikacji na MT.

2. Materiały.

Bardzo dobre. W ogole nie widac sladu zuzycia, ani w ogole uzywania, przynajmniej na razie.

3. Wykonanie.

W pelni profesjonalne, Nic nie odstaje, nie pruje sie, nie psuje. Nie ma sie do czego przyczepic. a do tego wszystko sliczne i solidnie zrobione.

4. Wygoda.

Bardzo wygodny, pasy tez, nie wbijaja sie w ramiona. jedynie, jak dla mnie, moglyby byc troszke dluzsze.

5. Komfort dla dziecka.

Nigdy nie narzekal

6. Cena.

Moj mezczyzna mi nie wierzyl jak mowilam ile zaplacilam. Mowil, ze na pewno 2x tyle

Szczerze polecam

Zdjecia nie jakies swietne, ale wklejam:

URL=http://www.fotosik.pl][/URL]

Ostatnio edytowane przez camee ; 06-10-2011 o 11:01

Chustomanka Awatar Ulakowa
    Miejscowość
    pod Warszawą

Domyślnie

Też wreszcie muszę skrobnąc opinię o naszym MT, który mamy już od lutego

1. Kontakt.
    Rewelacyjny, milon maili napisanych zanim wreszcie ostatecznie wybrałam. I Marta oczywiście chętnie doradzała.

2. Materiały.
    Super jakość, baaaardzo milutkie i piękne.

3. Wykonanie.
    Bez zarzutu. Powiedziałabym nawet, że perfekcyjne

4. Wygoda.
    Jest mega wygodnie i z przodu i z tyłu. Pasy mięciutkie, nic się nie wbija. Dla mnie jest zdecydowanie wygodniej niż nosząc w chuscie.

5. Komfort dla dziecka.
    Uwielba byc w nim noszona, a często słodko zasypia, więc chyba wygodniutko jej

6. Cena.
    Moim zdaniem niezawyżona, odpowiednia do jakości. No i kosztuje mniej niż przeciętnie chusta.

Na razie link do naszego MT na stronie Marty, a potem postaram się też wrzucic jakieś nasze foty w akcji

http://pogodzinach7.blox.pl/2011/02/Mei-Tai-168.html

Ostatnio edytowane przez Ulakowa ; 06-10-2011 o 11:48
    Lipcowa Córka (2010) i Styczniowy Synek (2014)

Chustoholiczka Awatar ślimaczuś
    Miejscowość
    Radom / Warszawa

Domyślnie

Troszkę się ponosiliśmy więc mogę uczciwie napisać
    1. Wykonanie: super, bez żadnych niedociągnięć, rzetelna robota

2. Kontakt.
    Super, Marta spokojnie znosiła moje pomysły, mimo mojej wpadki (cit ) wykazała się cierpliwością

3. Materiały.
    Dobra jakość i ładne kolory, podoba mi się, że są mięciutkie a zarazem widać, że solidne

4. Wygoda.
    Mąż jest zachwycony i chyba nie trzeba więcej pisać Szczególnie, że raz sam z młodą sie wybrał bez mojej pomocy _ chusta to dla niego za duże wyzwanie

5. Komfort dla dziecka.
    Jak ją na plecy założyłam to śmiała się jak szalona więc chyba jej odpowiada

6. Cena.
    Jak dla mnie ok

Szkoda, że zdjęć nie mam, ale może uda się nadrobic
    Jaśnie Pan małżonek 25.07.2009 r., Angelika 09.11.2009 r. (*)

Umiesz liczyć licz na siebie

Uprawnienia umieszczania postów