PchlePsotki Kraina Pieluszek będzie na spotkaniu
więc dziewczyny przyniosą Ci na miejsce co chcesz
Zapowiada się duża imprezamy też będziemy.
PchlePsotki Kraina Pieluszek będzie na spotkaniu
więc dziewczyny przyniosą Ci na miejsce co chcesz
Zapowiada się duża imprezamy też będziemy.
Normalnie nie mozemy sie juz doczekac. Roczne dziecko to juz mozna wrzucic w kulki, nie?![]()
Niestety ja nie dam rady ,tu gdzie mamy nocleg nie ma warunków dla ciężarówki-za duże stężenie nikotyny w powietrzu.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
Ja robiłam. Ale przyznam szczerze, że głównie Jankowi mojemu robiłam. Jak chcecie, to następnym razem postaram się więcej maluchów udokumentować![]()
Dziewczynki, przypominam, ze kolejne spotkanie 15 grudnia - tam, gdzie ostatnio: Sala zabaw Kangurek, ul. Chopina
Pytanie: czy chcemy jakieś słodkości przedświąteczne? Jeśli tak - zapytam panią w Kangurku, czy możemy przynieść swoje. Któraś chętna na pochwalenie sięswoimi wypiekami?
Dziewczyny jak mnie nie zawieje to bedebo ja to kierowca letni a nie zimowy jakos panicznie sie boje zima jezdzic hehehe
Przepraszam ze mnie nie bylo, ale w polowei drogi zorientowalam sie ze nie mam ani dokumentow do auta ani portfela z pieniedzmi dowodem osobistym i prawem jazdy, i troche za duzo ryzykowalam bo to jednak prawie 50km wiec wszystko moglo sie zdazyc.
Ja moze zrobie cisteczka ryzowe, to i maluchy mogly by pojesc te ktore moga)
Zadam glupie moze pytanie ale nie bylam nigdy w kangurku, czy tam mozna kupic kawe/herbate/wode???![]()
ja nie wiem czy dam radę sama upiec ale na pewno coś przyniosę![]()
Przynoście smakołyki, przynościeBędzie pysznie przed-świątecznie.
Coś do picia (kawę, herbatę) - jeśli nie dostaniemy "gratis", to zawsze można kupić.
Dzięki dziewczyny za spotkanie! Jak zwykle za krótko
Czyli następne spotkanie 12 stycznia 2013 r., godz. 10 w Kangurku.
Ostatnio edytowane przez margeritta ; 03-01-2013 o 21:35
Dziewczyny,
dziękuję Wam bardzo za ten czas razem. Wniosłyście naprawdę wiele dobrego do mojego życia tu, w Siedlcach
Mam nadzieję, ze będziemy w kontakcie...
P.S. Jak założycie same nowy wątek siedlecki - będziecie mogły edytować jego tytuł -i będzie Was łatwiej znaleźć![]()
coś czuję że do mnie pijesz![]()
po spotkaniu założę nowy wątek żebyśmy mogły edytować i milmilce głowy nie zawracać jak będzie angielski szlifować
no ale znajdziesz dla nas jeszcze trochę czasu i będziesz zaglądać
Nie będę Ci pisać że już tęsknimy bo to wiesz...
Trzymam za Was kciuki Kochana![]()
Dziewczynki - skorygujcie termin spotkanieBo 14 to nie sobota... Czyli kiedy się spotykacie?
A tęsknić to i ja zaczynam...
Czyli spotykamy się 12.01?
A jak tam po drugiej stronie oceanu? Ludzie mniej czy bardziej zamotani niż u nas?![]()