Pokaż wyniki od 1 do 20 z 350

Wątek: SIEDLCE SIEDLCE SIEDLCE...

Mieszany widok

Chustofanka Awatar milmila
    Miejscowość
    Olsztyn=>Siedlce=>Toronto=>Ottawa

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za przybycie. Było bardo miło się z Wami spotkać. Mam nadzieję, że na kolejnym spotkaniu będzie nas (Was) jeszcze więcej

Chustomanka Awatar Judyta

Domyślnie

Czyli kiedy następne spotkanie?
    Fabian był w swoim żywiole - dzieci i jeszcze tyle ciekawych rzeczy wokół

Chustonówka
    Miejscowość
    Węgrów

Domyślnie

Dziewczyny proponujcie proponujcie termin ja na razie nie mam planow na soboty wiec chetna w kazda) tez chetnie sie spotkam z innymi mamusiami bo sie czuje jak odludek na tym wychowawczym) a jak komus mowie o chustach to pukaja sie w glowe wiec chetnie poznam inne takie jak ja i chetnie pogadam o wielorazowkach bo chcialabym zaczac ale brak mi fachowej porady a i corcia chetnie pozna inne Bable

Chustofanka Awatar milmila
    Miejscowość
    Olsztyn=>Siedlce=>Toronto=>Ottawa

Domyślnie 17.11.2012 r. KANGUREK, ul. Chopina 3

Pomysł mam aktualnie taki, żeby się spotkać 17 listopada. Tradycyjnie od 10.00 do 12.00.
    Tym razem w Kangurku (sala zabaw na ul. Chopina 3) - starszaki będą miały kulki i zabawki a my chwilę na rozmowę....
    Salę już zarezerwowałam

Zapraszam

Jak zwykle w Kangurku - dzieciaczki korzystające z kulek, zjeżdżalni i innych atrakcji płacą za wstęp 10 zł (opłat nie zbieram oczywiście ja tylko pani właścicielka sali) Maluchy leżące i pełzające - wchodzą za darmo
    Pewnie jak zwykle będziemy musiały się w miare punktualnie (czyli o 12.00) zebrać, bo będą o 13.00 urodziny
    Ostatnio edytowane przez milmila ; 25-10-2012 o 21:28 Powód: dodałam szczegóły techniczne ;)

Chustofanka Awatar Anduina

Domyślnie

O super! Już nie możemy się doczekać

Chustonówka Awatar Abwarka
    Miejscowość
    Dąbrowa koło Sokołowa

Smile

Bardzo chętnie i ja się wybiorę na spotkanie wybierałam się w maju będąc jeszcze w ciąży ale coś mi wypadło . Teraz mam już chustę i mam co w niej nosić ale samodzielne motanie słabo mi idzie ,także cieszę się już i mam nadzieję,że tym razem nic nie stanie na przeszkodzie.

Chustomanka Awatar Judyta

Domyślnie

super my też będziemy!

Uprawnienia umieszczania postów