Dziękuję wszystkim za przybycie. Było bardo miło się z Wami spotkać. Mam nadzieję, że na kolejnym spotkaniu będzie nas (Was) jeszcze więcej![]()
Dziękuję wszystkim za przybycie. Było bardo miło się z Wami spotkać. Mam nadzieję, że na kolejnym spotkaniu będzie nas (Was) jeszcze więcej![]()
Dziewczyny proponujcie proponujcie termin ja na razie nie mam planow na soboty wiec chetna w kazda) tez chetnie sie spotkam z innymi mamusiami bo sie czuje jak odludek na tym wychowawczym
) a jak komus mowie o chustach to pukaja sie w glowe wiec chetnie poznam inne takie jak ja
i chetnie pogadam o wielorazowkach
bo chcialabym zaczac ale brak mi fachowej porady
a i corcia chetnie pozna inne Bable
![]()
Pomysł mam aktualnie taki, żeby się spotkać 17 listopada. Tradycyjnie od 10.00 do 12.00.
Tym razem w Kangurku (sala zabaw na ul. Chopina 3) - starszaki będą miały kulki i zabawki a my chwilę na rozmowę....
Salę już zarezerwowałam
Zapraszam
Jak zwykle w Kangurku - dzieciaczki korzystające z kulek, zjeżdżalni i innych atrakcji płacą za wstęp 10 zł (opłat nie zbieram oczywiście ja tylko pani właścicielka sali) Maluchy leżące i pełzające - wchodzą za darmo
Pewnie jak zwykle będziemy musiały się w miare punktualnie (czyli o 12.00) zebrać, bo będą o 13.00 urodziny![]()
Ostatnio edytowane przez milmila ; 25-10-2012 o 21:28 Powód: dodałam szczegóły techniczne ;)
Bardzo chętnie i ja się wybiorę na spotkaniewybierałam się w maju będąc jeszcze w ciąży ale coś mi wypadło
. Teraz mam już chustę i mam co w niej nosić ale samodzielne motanie słabo mi idzie
,także cieszę się już i mam nadzieję,że tym razem nic nie stanie na przeszkodzie.