Pokaż wyniki od 1 do 20 z 350

Wątek: SIEDLCE SIEDLCE SIEDLCE...

Mieszany widok

Chustofanka Awatar milmila
    Miejscowość
    Olsztyn=>Siedlce=>Toronto=>Ottawa

Domyślnie

Dziewczynki,
    w tym tygodniu odpuszczamy CafeBabka zamknięta a do tego mój mały dziś gorączkuje
    Szukajcie miejsca na spotkanie za tydzień Ja też podzwonię i popytam (może w żłobku Jaś i Małgosia nam jakąś salę 'pożyczą'....) choć nie znam Siedlec i nie będzie chyba łatwo... Jeśli do środy nic nie znajdziemy, zadzwonię do Iwony z kawiarni żeby nam ja jednak jeszcze raz otworzyła...

Chustomanka Awatar Marti
    Miejscowość
    Sokołów Podlaski

Domyślnie

Cafe Babka już na stałe zamknięta ?? Szkoda
    Jak szukacie nowego lokalu, to proszę o coś blisko dworca PKS. Jak będzie daleko, to ja odpadam ze spotkań.

Domyślnie

ale tam gdzie cafebabka była na górze jest jakiś nowy lokal, nie byłam więc nie wiem... z dołu wygląda jak kręgielnia
    ciężko będzie z lokalem, może pepeverde, tam jest dużo miejsca i myślę że byłoby dobrze bo w sobotę rano raczej nie ma palaczy
    shift mi nie działa więc wybaczcie że tak dziwacznie piszę
    ewentualnie pizzerie ale tam ludzie są zawsze, więc nie byłybyśmy same...

Chustofanka Awatar milmila
    Miejscowość
    Olsztyn=>Siedlce=>Toronto=>Ottawa

Domyślnie

Ja będę szukała miejsca, gdzie dzieciaki będą miały swój kącik... wiem, że w knajpie (BolluwoodHollywood chyba) pod kinem jest kącik dla dzieci... takie tradycyjne restauracje mogą nie być chętne na przyjęcie gromady mam (i gromady dzieci...)
    Dobrym miejscem były by sale zabaw (Kangurek na przykład się dobrze nazywa ...), ale tam chyba nie obejdzie się bez płacenia za wstęp no i soboty to czas imprez urodzinowych, więc może być krucho... Podzwonię w przyszłym tygodniu...

Domyślnie

ale bolliwoodhollywood będzie strasznie daleko dla większości z nas, dla mnie akurat nie, ale marti wtedy odpada
    a pepeverde wiesz gdzie jest/ z boku galerii s, schodami w dół

Chustonówka

Domyślnie

Cześć Dziewczyny cieszę się, że wreszcie znalazłam chwilę czasu, żeby się zarejestrować Nie moge doczekać się naszego kolejnego spotkania gdziekolwiek się ono odbędzie (mam tylko nadzieję, że nastapi to już niebawem) Z tego co pamietam to na sokołowskiej jest parę miejsc, w których można by się spotkać - peppe verde, plejada, verona - niestety żadne nie jest "przyjazne dzieciom".
    Przy okazji chciałabym podzielić się z wami moimi rozterkami. Doszłam do wniosku, że uniwersalan rozmiarówka pieluszek wielorazwych to przekłamanie. Czarek wyrósł juz z większości pieluszek. Wpadłam na pomysł, żeby zastąpić rzepy napami (rozwiąże to - przynajmniej na jakiś czas - problem otarć spowodowanych rzepami).
    Pamiętam, że jedna z Was wspominała, że ma napownicę. Bardzo prosiłabym o kontakt, bo niestety w pasmanteriach siedleckich o takim wynalazku nikt nie słyszał

Domyślnie

ja mam, mogę pożyczyć, napisz pv

Uprawnienia umieszczania postów