Zaznaczam, że użyłam szukaja!! I nie znalazłam osobnego wątku dotyczącego rombów
A chciałabym wiedzieć, czy są tu jakieś wielbicielki tego wzoru...bo do mnie leci własnie Paul, z którego szyta będzie kółkowa, w stosiku mam juz staruszka Jonasa, no i marzy mi się Elise, w którego miałam przyjemność motać sie podczas ostatniego kursu na doradcę![]()
Właściwie - podoba mi się w tych chustach wszystko - to, że są 3 kolory, które z każdej strony są w innych miejscach. Podoba mi się ten geometryczny, uporządkowany wzór. Podoba mi się grubość i nośność. Są takie jakieś...gładkie i zarazem miękkie w dotyku...Podoba mi się zestawienie kolorystyczne - czyli kombinacja turkusu, niebieskiego, szarego i różowego. Kolorystycznie nie rusza mnie tylko Jakob, chociaż jak tak teraz na niego patrzę to brzydki nie jest...
No jak dla mnie romby to bajka po prostu. Moje niedawne chustowe odkrycie
a to przecież zwykły bawełniany standardzik didymosa jest, niby takie nic - wczesniej w ogóle na te chusty uwagi nie zwracałam.
A jakie są Wasze spostrzezenia?![]()

Odpowiedz z cytatem

ale czy dam sobie z nim radę? Kurczę, tak po omacku te chusty wybieram, ale chyba lepiej kupić i sprawdzić niż potem żałować...