Jaką chustę wybierają sobie Wasze pociechy? Do przytulania się na dobranoc na przykład? Która potrafi skusic malucha?![]()
Jaką chustę wybierają sobie Wasze pociechy? Do przytulania się na dobranoc na przykład? Która potrafi skusic malucha?![]()
Chyba jedyne co mogę odpowiedzieć to to, że wybieram ja, ale najlepiej nam się usypia (w sytuacjach awaryjnych) w aktualnie mojej ulubionej. Dlaczego? Bo poprostu najszybciej idzie mi jej motanie bo ją najczęściej noszę.
Mój co prawda nie na dobranoc (bo nie zasypia w chuście), ale ostatnio w każdej sytuacji życzy sobie chustę "z motylkami" czyli brązowe natkowe motyle z lnem.
Mój nie ma żadnych preferencji. Odpowiada mu absolutnie każda.
moja Hania najbardziej lubiła lanę solara. ją najczęściej wybierała do noszenia. Ali było wszystko jedno![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Mój nie z tych co by się dali skusić ale jak doszło już do wybierania to padło na nati japan ciemno-pomarańczowy.
syn i córka: I.2003, córka: IX.2005, syn: IX.2008
Byłam ciekawa czy jest coś takiego,że dziecko lubi być w konkretnej chuście,albo że któraś Wam szczególnie pasuje na takie przytulankiAlbo na inne okazje
Moje też jeszcze bierze co dają
ale jak będę mieć parę chust to zobaczymy co będzie
![]()
chyba nie-ale zauważyłam ze w nowym miejscu młoda lubi zamiast kocyka chuste ni swieżo wyprana tylko taką pachnącą mną -nami jak sie nosimy
teraz mniej ale jak była młodsza to spała z moja koszulką zeby jej mamą pachniało-ale tu o zapach mamy chodziło nie o chuste
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
u mnie młode nie mają szczególnych preferencjisama wybieram U mnie dziewczynki lubią nowości, jak tylko coś nowego przychodzi do nas jest na topie
![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
moja córka wolała kółkowa zdecydowanie,bo wiecej widziała. pod wzgledem estetycznym to pawie lubiła.