Moja Julia urodzila sie w 36 tygodniu - taki troszke wczesniaczek![]()
machamy z wysp![]()
Moja Julia urodzila sie w 36 tygodniu - taki troszke wczesniaczek![]()
machamy z wysp![]()
ależ oczywiście, wcześniaki to do 38 tc się przyjmujeMoja Julia urodzila sie w 36 tygodniu - taki troszke wczesniaczek![]()
Utworzyłam nowy wątek dla nas, mam wcześniaków, więc jak ktoś chce się pochwalic postępami, czy popłakać nad swoim okruszkiem to zapraszam, bo nikt nie rozumie nas bardziej jak my same.
http://chusty.info/forum/showthread.php?t=52004
mama wcześniaczków Filipa (23.07.2007 r. -- ur. w 30 hbd) i Karola (28.04.2010 r. -- ur. w 25 hbd)
Witaj mamo wcześniaczków.
Moja córka obecnie 6 lat urodzona w 36 tyg. ciązy z wagą 2,700
Syn 2,5 roku 32 tydzień ciąży z waga 1,730 gram 45 cm. 3 tyg. w szpitalu wyszedł z wagą 2 kilo. Żadnych oznak wcześniactwa, nic a nic się nie działo, nie dzieje. były tylko krwiaczki w główce ale po 6 miesiącu się wchłonęły.
2 syn 39 tydzień ciązy waga 2,500 54 cm.
Życzę Ci wszystkiego dobrego i dużo zdrówka dla synka. Moja znajoma urodziła syna w 28 tyg. ciązy z wagą 540 gram. było dużo problemów zdrowotnych, Krzyśmiał nigdy nie chodzić - a biega, Miał nie widziec a widzi, oczywiście ze po tylu problemach co miał nie wszystko sie cofnęło, doszły nowe problemy, ale jest rozwija sie, dzielnie idzie do przodu i codzień nas zaskakuje. tego Ci życze zeby twój syn codziennie pozytywnie Cię zaskakiwał.
Dziękuje za słowa wsparcia![]()
![]()
mama wcześniaczków Filipa (23.07.2007 r. -- ur. w 30 hbd) i Karola (28.04.2010 r. -- ur. w 25 hbd)
hej hej mamo wcześniaków!
witaj na forum i przyjmij wyrazy ogromnego uznania i szacunku
bycie mamą nie jest proste, a bycie mamą wcześniaków to gigantyczne wyzwanie
worek ciepłych myśli dla Ciebie i Twojej rodzinki
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
sciska kruszynka z mamą![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Witaj
Jak miło Cię tu widzieć:*
My z Lena już w domu i cały czas myślimy o was
Dobrze że jesteś![]()
http://milimoistudio.pl/ - Mili Moi Studio - fotografia rodzinna, dziecięca, portret
https://milimoiwbeskidzie.wordpress.com/ - nasze przygody w Beskidzie
F 2008 L 2010 K 2013 I 2015
OOOO jakie spotkanieto dzięki Tobie tu jestem, mam nadzieję, że mała dobrze się czuje.
U nas mały postęp, bo Karol zaczął przewracać się na brzuszek, chyba od Lenki się nauczył
Forum jest super, sprzedałam moje pierwsze, maluteńkie pieluszki i kupiłam sobie chustę, mam nadzieję, że się jeszcze kiedyś spotkamy![]()
WITAJ
I życzę duuużo zdrówka dla maluszka .
Bardzo cię podziwiam - moje dziecko miało maleńkie w porównaniu z waszymi problemy zdrowotne po urodzeniu ale mi było z tym ciężko... wiem, że to bardzo trudne przeżycie - nie móc od razu tulić maluszka, patrzeć przez szybkę- ale za to chustą można to sobie i dziecku potem wynagrodzić chociaż trochę
![]()
masz rację, uwielbiam tulić mojego pieszczoszka, a jemu też to się podoba i chyba bardzo potrzebuje takiej bliskości.chustą można to sobie i dziecku potem wynagrodzić chociaż trochę![]()