Pokaż wyniki od 1 do 20 z 32

Wątek: Witam wszystkich, mama wcześniaków

Mieszany widok

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

aaaaaaa chorzowianka

znowu mnie na sentymenty wzielo - mieszkalam w Chorzowie 5 lat / na .Wolnosci zreszta /

witaj na forum

zapraszam tez na podforum Slask http://www.chusty.info/forum/forumdisplay.php?f=97
    tam jest tyle dobrych kobiet ze moze ktos nawet sie z Toba spotka , da chuste pomacac a moze nawet czegos uzyczy na kilka dni

Chustofanka Awatar DuzaMi
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

A przydałoby się z kimś spotkać kto ma spore pojęcie o chustach bo mam w rodzinie potencjalną chustuonoszkę (12 tc) i zaczyna się przekonywać do motania, ale nie mam na tyle odwagi żeby ją uczyć, bo sama mam marne doświadczenie, właściwie tylko z elastykiem. Będę musiała kogoś znaleźć kto i mnie nauczy i pokaże jakieś rarytasy , ale to na wiosnę, bo teraz mały po operacji i szykuje się druga więc co najmniej 2 miesiące uziemiona jestem w domu.
    Ale czas szybko leci, a wiosna tuż, tuż

Chustomanka Awatar ania
    Miejscowość
    Częstochowa okolice

Domyślnie

Cześć
    Moja Lila też wcześniak (32 t.c., 1300 g), ale u nas wszystko dobrze było/jest i mała szybko nadgoniła braki. Ale pamiętam jak ciężkie były początki i dlatego z całego serca życzę dużo dużo zdrówka dla Twoich maluszków!!!
    mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
    wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
    na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu

Chustofanka Awatar mama-kubusia
    Miejscowość
    okolice krakowa

Domyślnie

witaj
    Beata mama dwójki smyków
    Jasiek 27.08.1994
    Kuba 16.06.2010

Chustomanka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Witaj na forum i zdrówka dla chłopaków!
    K. 2010 i A. 2012

Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za miłe słowa i za przyjęcie. Jestem tu chwilkę i już narobiłam zamieszania z kupnem chusty . Tak bardzo chciałam sprawić maluszkowi nową szmatkę, a tu nieoczekiwane wydatki. Czemu te pieruńskie leki są takie drogie i tak szybko się kończą, ten świat jest okrutny i ciężko patrzeć na chore dzieci.

Wszystkich zaangarzowanych, a szczególnie Irlę, najmocniej przepraszam.

Widzę, że tu nprawdę jest wiele miłych i pomocnych osób, dziękuję jeszcze raz za pomoc i może jak troszkę odbije się od dna to zakupię nową szmatkę, bo wiosna nadchodzi, a Karolek kocha spacery w chuście.
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez DuzaMi ; 26-02-2011 o 16:37

Chusteryczka Awatar hildegarda
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie

Witaj! Ja również mam wczesniaka. Noszenie w chuście to wspaniała terapia dla naszych dzieciaczków. Życzę, żeby problemów było coraz mniej, a coraz więcej sukcesów w rehabilitacji i leczeniu.

Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Dziękuję i Twojemu wcześniaczkowi też dużo zdrówka życzę, widzę, że ten Twój maluszek też taki malutki i prawie ten sam tc Jak się rozwija? Siedzi, raczkuje, a może już drepta? Mojemu to jeszcze daleko do siedzenia nawet, ale porażenie mózgowe mamy wykluczone jupi
    Miłego chustownia

Uprawnienia umieszczania postów