eee tam, nie taka brzydka. jak ktoś lubi śnięte ryby w fioletowych ściekach
a Lena jaka już wielka! pamiętam, że dopiero co była świeżaczkiem![]()
eee tam, nie taka brzydka. jak ktoś lubi śnięte ryby w fioletowych ściekach
a Lena jaka już wielka! pamiętam, że dopiero co była świeżaczkiem![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
eee nie tak źle z nimi choc przyznam szczerze że większą uwagę przyciąga Modelkai to może byc patent na tę szmatę - urocze dziecko
![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Mnie sie tez chusta podoba. Bo w moich ulubionych kolorach. A Lena cudowna!
Faktycznie brzydactwo, na zdjęciu 1 i 2 bo 3 urocze![]()
Chusta nawet ładna, choć ja zwierząt na chustach nie lubięA jak wygląda z drugiej strony?
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
zobaczyłam te fotkę ostatnią na flikrze i zastanawiałam się, skąd kasę na nie wytrzasnąć![]()
mi sie polaczenie fioletu z zielenia bardzo podoba. rybki wcale - bo mi sie z konserwa kojarza...
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
kurcze,wiecie co...lubię fiolet,lubię zieleń ale tego połączenia w tych odcieniach przeżyć nie mogę,psychodeliczne takie!mój mąż powiedział,że to chusta w sam raz do klubu,mogłyby te rybki być fluorescencyjne jeszcze!![]()
ryby jak ryby (może gdyby nie były w kratkę..) ale kolory są wg mnie super !!![]()
Aga, mama Tymka (20.04.2006) i Zoi (28.11.2007)
Moje Vombati - chusty kółkowe www.vombati.eu i nie tylko...
paskudna rzeczywiscie, nie skusila mnie w ogole gdy wyszla.
no i prosze nie szkalowac bąbelkow! sa sliczne inaczej
juz zaluje, ze sprzedalam...
Lubię zielony. Naprawdę. Ale ten odcień zupełnie mi nie podchodzi. To ten sam, co w zielonych rybach, prawda?
Mnie się malavi podoba i zieleń z rybek wełnianych też![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
podrzucę i powiem, że mam od dziś i jest to najpiękniejsza poza moimi ukochanymi elipsami utraconymi i Tom-kiem chusta jaką miałamcudny dobór kolorów - mój idealnie
fajnie nosi fajnie się dociąga - poszła się prać, zobaczymy po
![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
Nie wiem czemu się tak czepiacie tej chusty, mi się podoba, a wchodząc w wątek spodziewałam się jakiegoś koszmaruWłaśnie fajne połączenie, zielony z fioletem się ładnie komponują.
Odynko - wrzuć jakieś foty w akcji![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)