O matko - obrzydliwy
Green - zdjęcia Twoje pięknej sa urody, ale to indio wygląda gorzej niz na zdjęciach didka - takie różowe, różowiaste jak koszule stylonowe mojej teściowej![]()
O matko - obrzydliwy
Green - zdjęcia Twoje pięknej sa urody, ale to indio wygląda gorzej niz na zdjęciach didka - takie różowe, różowiaste jak koszule stylonowe mojej teściowej![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
kurczę, ale ładny, taki subtelny, jak tulipany różowe...a ja tak lubię tulipany...
A mój pojechał na tydzień do Mombasy to muszę sobie wynagrodzić!
Ja chcę 5!!!!
jest rozany nie rozowy, najblizsze prawdy jest zdjecie nr 4 , ale u mnie ciemno dzis, wiec aparat nie zlapal dobrze koloru, w ogole mysle ze na kazdym zdjeciu ta chusta bedzie wygladac inaczej, taki to odcien niefotografliwyno i ladnie sie blyszczy, co tez trudno na szybko uchwycic.
wiaze sie super, jest grubszy niz "zwykle" silki didka, ale nie tak gduby zeby mnie odrzucilo, bo ja wole generalnie ciensze chusty.
bardzo dlugi (super dla mnie!) i mega dobrze trzyma dzieciaka, a umowmy sie, moja 18-miesieczna żaba juz kruszynka nie jest![]()
poniesie, moja ok 11 kg i daje rade![]()
dobra, szerokosc po praniu: 64 cm:/
Super!!! czyli bedzie grubas, zbił się
Tu fotki sa jeszcze
http://www.babybij.nl/winkel/?p=278
l
ano zbil sie, zobaczymy jak wyschnie i sie bedzie spisywal![]()
Zbił się, nowe Nati tez się sporo kurczą z 5,2 na 4,6
a jest oficjalna waga tego onego?
ja nie mam takiej wagi co to zwazy ponizej 1 kg, a wydaje mi sie ze wiecej nie wazy.
832g wazy 6tka,mysle ze niezle jak na jedwab
Iza, to waga realna czy tylko z wyliczeń Rosjanek?
żaden jedwab tyle nie ważył
Tu mam wagi silkow dotychczasowych
НСН (NSN) - короткая 6-ка, 465 см - 658 гр, или 1,415 гр на погонный см
НСМ (NSM)- длинная 6-ка, 520 см - 750 гр, или 1,442 гр на погонный см (не стираны)
ШИПР (??? chyba ptaki???) - 7-ка, 540 см - 840 гр, или 1,555 гр на погонный см
АСВ (ASW) - длинная 6-ка, 495 см - 648 гр., или 1,309 гр на погонный см чайнаблу 6-ка, 578 грамм
итак понятно, что розэ-экрю будет самым толстым из выпущенных на сегодня шелком
Ostatnio edytowane przez demona ; 28-02-2011 o 17:29