a ja nic nie chcę. nie mam kasy. jak naprawdę będzie taki gold-rubin, to nie wiem. chyba nerkę trzeba będzie sprzedać)) bo akurat o żółtym teraz marzyłam.
a ja nic nie chcę. nie mam kasy. jak naprawdę będzie taki gold-rubin, to nie wiem. chyba nerkę trzeba będzie sprzedać)) bo akurat o żółtym teraz marzyłam.
Moje kochane dziewczynki - Marta (18.09.2006) i Agłaja (06.08.2010)
Dziewczyny, oświećcie mnie, jak to jest z tym jedwabiem. Nadaje się dla ciężarka? Czy musieliby jakiegoś porządnego grubasa utkać, żeby chusta poniosła?
jakby pawie jedwabne były to bym wzięła... Choć mam nadzieję, że nie bo mnie nie stac...
Szymon 30.06.2006
Danusia 20.08.2007
Aniołek [*]
Franek 28.02.2010
Jadwisia 14.09.2012
http://www.bachroczek.pl/
apeluję do wszystkich - proszę dla mnie klepać 6,jeslibym sama miała nie zobaczyc ok?
![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
z tego co ostatnio przeczytałam (nie wiem skąd tamte kobiety wszysko wiedzą) - to będzie jakieś bardzo ładne indio, kolorystycznie podobne do jakiegoś wcześniejszego w innym składzie.
niech to tylko nie będzie jak gold-rubin! błagam, didku, tylko nie to, bo mąż mnie zabije a moje dzieci umrą z głodu...![]()
Moje kochane dziewczynki - Marta (18.09.2006) i Agłaja (06.08.2010)
Jedwabny Rozek![]()
a tu sie okaze ze natur 18-sta edycja
ze nie indio a taki wzor jak na lnianym mosie
i przeswity trzeba bedzie szpilka dziergac
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
Już mi dowaliło - po koncie![]()
Elenopogodna,informacja prawdziwa,indio kolorowe (nie wiem tylko jakie)wydusilam od takiej pani
![]()
czarne pawie z jedwabiem, o!
albo i szare peniski...
ryby niekoniecznie.