ok, wymiary po wypraniu i wysuszeniu:
-szer: 0.64m
-dl: 4.86m
-waga: 800 g.
Całkiem słuszne wymiaryFotki po praniu??? plizzzz
no; i tez na kazdym zdjeciu kolor inaczej sie prezentuje
to chyba jedna z takich niefotografowalnych szmat...a juz na pewno nielatwo.
ja tez juz sie nie moge go doczekać - co to chusty robia z ludźmi![]()
daje kilka fot po praniu:
z reszta rozowosci:
![]()
wiesz co, on przy kazdym spojrzeniu i porze dnia wyglada inaczej, ale wydaje mi sie, ze jest calkiem taki jak na tych moich ostatnich zdjeciach...
Podoba mi się!! Aaaaa
Gdyby nie wyjazd, to pewnie bym zamówiła![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
jak to po co?aby nosić mojego uciekającego chuściocha
![]()
no i może za jakiś czas się przyda![]()
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Chusty tkane Little Frog
Obłędny jest, jak dla mnie chusta -marzenie. Szkoda że dopiero teraz Did go wypuścił![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®