Pokaż wyniki od 1 do 20 z 102

Wątek: różne szkoły noszenia - kursy dla doradczyń

Mieszany widok

Chustomanka Awatar covu
    Miejscowość
    bujam w obłokach ;)

Domyślnie

Ja subiektywnie

w AND mi się bardzo podobało to, że ćwiczenie wiązań odbywało się także w formie symulacji uczenia grupy.
    Po polsku:
    jedna z nas udawała instruktorkę, a pozostałe udawały chustonówki i miały specjalnie robić błędy.
    Świetne ćwiczenie, bo później na warsztatach ogarnięcie grupy 5 osób, które robią głupie (przepraszam za wyrażenie) błędy jest nielada wyzwaniem. Dlatego dziewczyny, które błądziły - każda w inny sposób, pomagały bardzo dużo.
    Ćwiczyliśmy też problemy różnego rodzaju problematycznych kursantów - gaduły, wszystkowiedzących, gadających przez telefon, zadających milion pytań w najmniej odpowiednim momencie... to wszystko MNIE bardzo pomogło w późniejszej pracy, bo przyznam, że połowa z zachowań rodziców mi by nie przyszła do głowy, a później się z czymś takim spotykałam...

co do wiązań - była kółkowa w dwóch pozycjach, była tkana - kieszonka, kangurek, 2x, kangur na biodrze i prosty plecak.

I przyznam, że mimo, że ja ograniczona byłam, bo na kurs przyszłam znając kieszonkę i niewiele więcej, to szybko załapałam całą resztę Do tej pory dziewczyny mnie na spotkaniach męczą kangurkiem, którego szczerze NIENAWIDZĘ, ale one dobrze o tym wiedzą

i mnie się bardzo podobają dodatki do kursów - wykłady psychologów, fizjoterapeutów i Magdowy wykład o komunikacji bez przemocy. Mnie osobiście, także w życiu prywatnym, baaardzo przydatny.

Nasłodziłam ale od początku mówiłam, że będzie subiektywnie
    Kangurkowo
    Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci Chustolandia

Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.

Chustonówka
    Miejscowość
    Leszno, Wlkp

Domyślnie

I tym sposobem:
    http://www.akademianoszenia.pl/index...iwum&Itemid=17

mój problem z wyborem szkoły się rozwiązał. W czerwcu w Poznaniu sie szkolimy
    Która z Was będzie jeszcze, dziewuszki?

Chustonówka

Domyślnie

Myślę że można uaktualnić.
    AND robi teraz kurs 2-stopniowy:
    Najpierw 3 dni, a po ok pół roku 2 dni.
    Koszt 1750zł
    Dla studentów fizjoterapii i położnictwa 20%zniżki - 1400zł.

Chustomanka Awatar Nima
    Miejscowość
    częstochowa

Domyślnie

Odswieżam czy ktoś wie jak jest teraz z cenami? pisze z tv i nie mam jak maili wyslac aniewiem kiedy do lapka siade.
    Żona i Mąż - 01.10.2011 = Nina - 04.01.2013

Moja druga miłość -- Salsa -- jeszcze kiedyś do ciebie wrócę

Czasem sprawdzam forum w TV i ciężko mi wtedy odpisać, uprasza się o wyrozumiałość

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nima Zobacz posta
    Odswieżam czy ktoś wie jak jest teraz z cenami? pisze z tv i nie mam jak maili wyslac aniewiem kiedy do lapka siade.
    Nima, Ty tym TV jesteś niezła
    Za mną też chodzi i chodzi zrobienie kursu - bo kogo będę nosiła jak już nie będę miała swoich do noszenia ?

Chustomanka Awatar Tymonka

Domyślnie

A ja mam pytanie do dziewczyn które już kurs zrobiły i doradzają Mieszkam na tzw. "zadupiu " , niby coraz więcej mam noszących , ale ja na ulicy nigdy żadnej nie spotkałam .Bardzo chciała bym kurs zrobić choćby dla samej siebie , ale chciała bym konsultacjami czy warsztatami chociaż na koszty zarobić , jak to jest , są chętni do nauki ?Mąż mój na kurs zgodzić się nie chce bo mówi,że u nas chętnych nie będzie ,a kurs drogi . Szukam przykładów ,że jednak warto

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów