Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Mi bylby piekny
A moj post wzial sie stad, ze ze zrodel (czyt. Prowadzacych kursy w innych szkolach) dostalam informacje, ze podczas szkolenia/ kursu " robi sie" duzo wiecej wiazan przez tej samej dlugosci 3 dni. No wiec jak logika podpowiada dane wiazanie cwiczy sie krocej.
Tylko zeby nie bylo, ze sie czepiam![]()
Mysle, ze kazdy wybiera taka szkole jaka Mu/Jej najbardziej odpowiada![]()
Ja subiektywnie![]()
w AND mi się bardzo podobało to, że ćwiczenie wiązań odbywało się także w formie symulacji uczenia grupy.
Po polsku:
jedna z nas udawała instruktorkę, a pozostałe udawały chustonówki i miały specjalnie robić błędy.
Świetne ćwiczenie, bo później na warsztatach ogarnięcie grupy 5 osób, które robią głupie (przepraszam za wyrażenie) błędy jest nielada wyzwaniem. Dlatego dziewczyny, które błądziły - każda w inny sposób, pomagały bardzo dużo.
Ćwiczyliśmy też problemy różnego rodzaju problematycznych kursantów - gaduły, wszystkowiedzących, gadających przez telefon, zadających milion pytań w najmniej odpowiednim momencie...to wszystko MNIE bardzo pomogło w późniejszej pracy, bo przyznam, że połowa z zachowań rodziców mi by nie przyszła do głowy, a później się z czymś takim spotykałam...
co do wiązań - była kółkowa w dwóch pozycjach, była tkana - kieszonka, kangurek, 2x, kangur na biodrze i prosty plecak.
I przyznam, że mimo, że ja ograniczona byłam, bo na kurs przyszłam znając kieszonkę i niewiele więcej, to szybko załapałam całą resztęDo tej pory dziewczyny mnie na spotkaniach męczą kangurkiem, którego szczerze NIENAWIDZĘ, ale one dobrze o tym wiedzą
![]()
i mnie się bardzo podobają dodatki do kursów - wykłady psychologów, fizjoterapeutów i Magdowy wykład o komunikacji bez przemocy. Mnie osobiście, także w życiu prywatnym, baaardzo przydatny.![]()
Nasłodziłamale od początku mówiłam, że będzie subiektywnie
![]()
Kangurkowo
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci Chustolandia
![]()
Friends come and go and the world doesn't stop for anybody, so do what you love and never look back.
I tym sposobem:
http://www.akademianoszenia.pl/index...iwum&Itemid=17
mój problem z wyborem szkoły się rozwiązał. W czerwcu w Poznaniu sie szkolimy
Która z Was będzie jeszcze, dziewuszki?
Myślę że można uaktualnić.
AND robi teraz kurs 2-stopniowy:
Najpierw 3 dni, a po ok pół roku 2 dni.
Koszt 1750zł
Dla studentów fizjoterapii i położnictwa 20%zniżki - 1400zł.
Odswieżamczy ktoś wie jak jest teraz z cenami? pisze z tv i nie mam jak maili wyslac aniewiem kiedy do lapka siade.
Żona i Mąż - 01.10.2011 =
Nina - 04.01.2013
Moja druga miłość -- Salsa -- jeszcze kiedyś do ciebie wrócę![]()
Czasem sprawdzam forum w TV i ciężko mi wtedy odpisać, uprasza się o wyrozumiałość