Besia, ja tak w pragmatyczny ton uderzę- a nie lepiej tatusia w chustę ubrać? bo przecież każda kiecka wygniecie Ci sie pod chustą koszmarnie, kółkowa to może jeszcze ale wiązana to już dramat będzie IMO
Dmuchawce białe.
Albo szare też.
Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
Stasiek poleca
Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim
żeby mieć pretekst do kupienia zary she to ja bym nawet ślub wzięła chętnie.... tylko że mam już męża![]()
syn 2007, córka 2010, syn 2016 Mamine na fb PituPitu
ja bym tam meza w chuste nie ubierala. Mąż w garniturze (no tak zakładami chusta jakos mi nie grają. No i też sie pogniecie.
Jesli suknia ma byc ecru to jednak bym pomyslala nad lekkim ale jednak kontrastem. Dobrać ecru do ecru z różnych źródeł jest bardzo ciezko i jest spore prawdopodobienstwo ze odcienie beda sie różnić a to wyglada tak sobie.
Moze cos pod kolor dodatków?
i tez optuje za kółkową (wiem wiem nie dogadujesz sie na razie ale moze jakaś mama "kółkowa" z okolic pomoże? - wyglada to bardziej elegancko niz wiązana i jest wygodniejsza. Weź pod uwage co bedzie jak nagle maluch bedzie chcial wyjsc z chusty..
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
też tak myślę. poza tym kontrastowy kolor chusty i... kwiatów? kapelusza?kwiatów we włosach? butów?
ożywią jednokolorowy zestaw. i będzie świetnie wyglądał na zdjęciach
kółkowa pewnie wygodniejsza. i wyobrażam sobie tylko wiązanie na biodrze, będzie młodej wygodniej się rozglądać![]()
2007, 2009, 2016
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
dawaj zdjecie planowanych dodatków/kwiatów, zaraz Ci tu dziewczyny wynajda super pasującą chustę![]()
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
Zara she... piękna jest. niepodważalnie. Ale ze względu na suknię, i szybkość wiązania wybrałabym kółkowąPamiętaj że mała wcale nie będzie taka maleńka
![]()
na własnym ślubie miałam kółkową jedwabną wypożyczoną od Vombati
zdjęcia są u niej na stronie![]()