Pokaż wyniki od 1 do 20 z 39

Wątek: Chusta na ślub:)

Mieszany widok

Domyślnie

Besia, ja tak w pragmatyczny ton uderzę- a nie lepiej tatusia w chustę ubrać? bo przecież każda kiecka wygniecie Ci sie pod chustą koszmarnie , kółkowa to może jeszcze ale wiązana to już dramat będzie IMO

Chusteryczka Awatar rzezuchama
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Dmuchawce białe.
    Albo szare też.
    Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
    Stasiek poleca
    Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim

Chustoguru Awatar mmadzik
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

IMHO wiązanka na taką okazję niewygodna i niepraktyczna. 100% razy lepiej kółkowa - wygląda się fajnie (Vombati ), dziecko Ci świata (i przyszłego męża ) nie zasłania, do chrztu wygodnie, a jakby co to wkładasz i wyjmujesz w sekundkę, no i kwestia mięcia się - też istotna...

Chustomanka Awatar moli1978

Domyślnie

żeby mieć pretekst do kupienia zary she to ja bym nawet ślub wzięła chętnie.... tylko że mam już męża
    syn 2007, córka 2010, syn 2016 Mamine na fb PituPitu

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

ja bym tam meza w chuste nie ubierala. Mąż w garniturze (no tak zakładam i chusta jakos mi nie grają. No i też sie pogniecie.
    Jesli suknia ma byc ecru to jednak bym pomyslala nad lekkim ale jednak kontrastem. Dobrać ecru do ecru z różnych źródeł jest bardzo ciezko i jest spore prawdopodobienstwo ze odcienie beda sie różnić a to wyglada tak sobie.
    Moze cos pod kolor dodatków?
    i tez optuje za kółkową (wiem wiem nie dogadujesz sie na razie ale moze jakaś mama "kółkowa" z okolic pomoże? - wyglada to bardziej elegancko niz wiązana i jest wygodniejsza. Weź pod uwage co bedzie jak nagle maluch bedzie chcial wyjsc z chusty..
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Beskid Niski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Winoroslinka Zobacz posta
    Jesli suknia ma byc ecru to jednak bym pomyslala nad lekkim ale jednak kontrastem. Dobrać ecru do ecru z różnych źródeł jest bardzo ciezko i jest spore prawdopodobienstwo ze odcienie beda sie różnić a to wyglada tak sobie.
    Moze cos pod kolor dodatków?
    też tak myślę. poza tym kontrastowy kolor chusty i... kwiatów? kapelusza? kwiatów we włosach? butów? ożywią jednokolorowy zestaw. i będzie świetnie wyglądał na zdjęciach

kółkowa pewnie wygodniejsza. i wyobrażam sobie tylko wiązanie na biodrze, będzie młodej wygodniej się rozglądać
    2007, 2009, 2016

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ane Zobacz posta
    też tak myślę. poza tym kontrastowy kolor chusty i... kwiatów? kapelusza? kwiatów we włosach? butów? ożywią jednokolorowy zestaw.
    popieram w całej rozciągłości. Do tego - jeślibyś się zdecydowała na kółkową od Vombati - może do kontrastowej chusty ogon z materiału Twojego ubrania? No, pewnie sama Vombati najlepiej by Ci doradziła.
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

dawaj zdjecie planowanych dodatków/kwiatów, zaraz Ci tu dziewczyny wynajda super pasującą chustę
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moli1978 Zobacz posta
    żeby mieć pretekst do kupienia zary she to ja bym nawet ślub wzięła chętnie.... tylko że mam już męża
    to musisz jakieś "odnowienie ślubów" zorganizować, to chyba nawet modne jest

Chustofanka Awatar mynia
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Zara she... piękna jest. niepodważalnie. Ale ze względu na suknię, i szybkość wiązania wybrałabym kółkową Pamiętaj że mała wcale nie będzie taka maleńka

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

na własnym ślubie miałam kółkową jedwabną wypożyczoną od Vombati
    zdjęcia są u niej na stronie

Uprawnienia umieszczania postów