taak, ecru to piekny odcienja zaluje ze nie mialam sukni w takim kolorze. takze zara she bedzie idealna
![]()
A suknię będziesz szyła? Bo gdybyś jednak dogadała się z kółkową, to kawałek materiału z sukni Vombati mogłaby przyszyć do ogona. Taki zestaw byś miała![]()
elipsy jedwabno-kaszmirowe![]()
Dmuchawce białe.
Albo szare też.
Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
Stasiek poleca
Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim
żeby mieć pretekst do kupienia zary she to ja bym nawet ślub wzięła chętnie.... tylko że mam już męża![]()
syn 2007, córka 2010, syn 2016 Mamine na fb PituPitu
ja bym tam meza w chuste nie ubierala. Mąż w garniturze (no tak zakładami chusta jakos mi nie grają. No i też sie pogniecie.
Jesli suknia ma byc ecru to jednak bym pomyslala nad lekkim ale jednak kontrastem. Dobrać ecru do ecru z różnych źródeł jest bardzo ciezko i jest spore prawdopodobienstwo ze odcienie beda sie różnić a to wyglada tak sobie.
Moze cos pod kolor dodatków?
i tez optuje za kółkową (wiem wiem nie dogadujesz sie na razie ale moze jakaś mama "kółkowa" z okolic pomoże? - wyglada to bardziej elegancko niz wiązana i jest wygodniejsza. Weź pod uwage co bedzie jak nagle maluch bedzie chcial wyjsc z chusty..
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
też tak myślę. poza tym kontrastowy kolor chusty i... kwiatów? kapelusza?kwiatów we włosach? butów?
ożywią jednokolorowy zestaw. i będzie świetnie wyglądał na zdjęciach
kółkowa pewnie wygodniejsza. i wyobrażam sobie tylko wiązanie na biodrze, będzie młodej wygodniej się rozglądać![]()
2007, 2009, 2016
Zara she... piękna jest. niepodważalnie. Ale ze względu na suknię, i szybkość wiązania wybrałabym kółkowąPamiętaj że mała wcale nie będzie taka maleńka
![]()
na własnym ślubie miałam kółkową jedwabną wypożyczoną od Vombati
zdjęcia są u niej na stronie![]()