Cytat Zamieszczone przez dita Zobacz posta
o raju, raju

ja na pewno bym chciała spódniczki nr 8 - amores i nr 6 - falbaniaste groszki i jeszcze jakieś dwie, zaraz popatrzę i zedytuję, bo się nie mogę zdecydować, taki wybór

a pieluszkę nr 5 - szarlotkę i nr 3 - królewską

edit : poproszę jeszcze spódniczkę nr 1 - pastelową i chciałam się spytać czy mogłabym zamówić spódniczkę w fasonie falbaniastych groszków, ale z innego materiału i wtedy z jakiego? i jak długi byłby czas oczekiwania?
dita, te 3 spódniczki masz zarezerwowane i myślę z jakiego materiału można byłoby uszyć spódniczkę w fasonie falbaniastych groszków.

Cytat Zamieszczone przez slomka81 Zobacz posta
Witam serdecznie rany- co za cudowności ja mam tylko takie pytanie...czy te spódniczki są jakoś wpinane do pieluszek? czy można na każdą inną pieluszkę założyć?
i kiedy się można wysyłki spodziewać?
tak, spódniczka jest wpinana napkami do pieluszki, inaczej by się zsuwała. Jeśli byś chciała do innej pieluszki mogę nabić w niej napki (jeśli oczywiście się da, jeśli wymiary będą pasować)

Cytat Zamieszczone przez slomka81 Zobacz posta
no i ja poproszę spódniczkę falbaniastą nr 6 i jeszcze jakąś poszukam ( myślę nad zestawem)
ciężko się zdecydować....ech....

Niestety falbaniastych grochów juz nie ma . Były tylko dwie.
EDIT: no to się zdecydowałam....spódniczki nr 1.pastelową i nr 6. falbaniastą poprosze i nr konta na pw też, jeśli są od razu dostępne
Pastelową dam radę uszyć.

Cytat Zamieszczone przez koleszna Zobacz posta
To super, biorę zatem dwie spódniczki tak jak pisałam falbaniaste groszki i łączkę, za pieluszki bardzo dziękuję, są cudowne, zwłaszcza królewska mnie chwyta za serce, ale stosisko mam sporo za duże podaj mi proszę nr konta, jutro przelew puszczę
koleszna, ale wiesz, ze trzeba wpiąć taką spódniczkę do pieluszki - nie gwarantuję, że się będzie trzymała jak założysz ot tak luzem.