O rany!!! Co za sesja!!!!! CO za modelka! Co za pielucho-spódniczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
O rany!!! Co za sesja!!!!! CO za modelka! Co za pielucho-spódniczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Mama Stasia (28 II 2009) i Franka (7 III 2011) i Łusi (22 VI 2013) i Józia (15 VIII 2015)
Mój blog: "Ania tworzy" - zapraszam!!!
metis1 piękna sesja pieluszkowaModelka wymiata.
![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
Gdyby modelka w tej sesji była cierpliwsza, to więcej pieluszek załapałoby się na zdjęcia... A tak, to Mama-Fotograf-Scenarzysta-KaOwiec-i BógWieCoJeszczeWJednym zmachała się jak koń po westernie, tło spadało z płota, parasol zacieniający odjeżdzał z wiatrem, modelka zwiewała...Ech, to był mega hardcore...
Następnym razem muszę zorganizować jakąś obsługę...
![]()
Metis1 wielkie brawadla Ciebie.
za scenografię, stylizację i super kadry!!!
Jestem pod wrażeniem, chociaż już napatrzyłam się na te kiecki, na Twoich zdjęciach nabrały nowego wymiaru
A dla modelki oddzielne brawa się należą, ma dziewczyna talent![]()
.
P.S. frędzelki zaplotłaś idealnie - możesz się w Girasolu zatrudnić![]()
![]()
4pupy - naturalnie dla pupy
"Czy nie starczy, że ogród jest piękny?
Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?"
D. Adams
Ty wiesz, że jadąc i mdląc się
cały czas o tym myślałam... Jakby ktoś chciał to pażałsta, ale stawka nie będzie niska...
Pod koniec już mi nawet calkiem szybko szło, problem tylko w tym, że różne girasole mają różne frędzelki...
(a niektore chyba nawet warkoczyki!)
A co do pozostałych, tych tam, to...Liczy się przeca Autor Dzieła Pieluchowego, a nie jakiśtam chałupniczy fotograf...
Stylizacja była w całości improwizowana - nie zrealizowałam ani jednego z moich założeń, nie wykorzystałam sterty ciuszków i rekwizytów, tak skrupulatnie wcześniej obmyślanych...
No nic to, może next time...
Zgadzam się tylko w całej rozciągłości co do modelki - przesłodka i "najukochajniejsza" na świecie, jak mawia jej brat...Co nie znaczy, że w czasie tak doniosłych wydarzeń jak fotografowanie, nie mogłaby być mniej ruchliwa...
Ciąg dalszy fotek nastąpi, w każdym razie...![]()
metis1, ja ciągle czekam na ciąg dalszy, mam nadzieję, ze nie zaniechałaś działań
A teraz przedstawiam kieszeniaste wykonane dla anitanelki wg jej pomysłu na dziewczęcą kieszonkę z tyłu:
![]()
![]()
4pupy - naturalnie dla pupy
"Czy nie starczy, że ogród jest piękny?
Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?"
D. Adams
Ale fajowe dziewczyńskie kieszonkigratuluję i pomysłu i wykonania
![]()