alkestis, nam też odebrało mowę... z zazdrości![]()
![]()
tysiula dziękuję, dostałam właśnie swoją przesyłkę, są prześliczne! Buzia mi się sama śmieje, za wszystko bardzo bardzo dziękuję! Jak będziesz mieć nowe materiały to na bank chociaż 1 sztukę wezmę![]()
dziękuję kochane, oprócz tego, ze miód na moje serce to uśmiałam się szczerze
Przyłączam się do apelu arty!!!
Nie ma sprawy
Zapraszam w sobotę wieczorkiem
Uśmiałam się, hihi
Mogę zdradzić rąbka tajemnicy, że Twoje metis1, podobne będą
Niestety już nie mam kratki romantycznejJak uszyję te co mam zamówione to zobaczę co mi zostanie i co z tym można zrobić, ok??
Mam taką kratkę, ale jaśniejszą. Może też by fajna z tego wyszła.
Cieszę się.
![]()
4pupy - naturalnie dla pupy
"Czy nie starczy, że ogród jest piękny?
Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?"
D. Adams
I wiecie co: te, które nie mają dziewczynek zastanawiają się teraz, po zobaczeniu tysiulowej produkcji, jak zawlec mężów/partnerów/mężczyzn ich życia do łóżka w celu prokreacji (dziewczynki oczywiście), te które mają dziewczynki, ale już odpieluchowane, gryzą paznokcie, że tysiulowe cuda je minęły, te które mają córeczki (ja ja ja) skaczą z radości, że się załapały
A ja już kombinuję jeśli następne, które się urodzi, to będzie chłopiec... Chyba oleję konwenanse i zacznę go w tysiulowe pieluchospódniczki ubierać ...
...i całe szczęście! Rzuć tylko hasło, a stawię się u Twego progu z piniędzorami w zębach!
No ja skaczę, skaczę!
Mieć córeczkę to jeszcze mało, trzeba mieć córeczkę w stosownym wieku -(prawie)chodzącą, żeby to cudo mogła zaprezentować w pełnej krasie!
W ub. roku mieliśmy śliczne formowanki tysiuli z falbankami, ale kto je widział...Zakładane na kwadrans do wózka, do pierwszego siknięcia i znów do prania... Za to teraz, to będzie życie...!
["To będzie lans!" - można by powiedzieć w ślad za pudelkami itepe]
Tysiula jak mi się teraz córka trafi to i po spódniczkę przyjdę
ślicznie wyszły, zwłaszcza biedronki![]()
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
Piękne, absolutnie piękne, zwłaszcza te jeżo-muchomoryBardzo się ciesze, że zdecydowałam się na to 'falbankowe' wykończenie gumek, jest takie ładne
![]()
śliczneczekam na moje, super będą na lato, już sobie Oliwke w nich wyobrażam
![]()
Arta, ja bym aż do takich wniosków raczej się nie posuwała...
ale uśmiałam się.
To jest myśl! Dzięki Anque
Metis1, dziś wieczorkiem będą fotki dla Ciebie
Dzięki, a jak mi się syn trafi to powymieniamy siępieluchami oczywiście
Ze spodenkami jest taki kłopot, ze mi jeszcze żaden rozsądny pomysł nie przyszedł do głowy. Ale Anque poszła w pewnym kierunku, z którego coś może przywlekę
A w kwestii spódniczek, to ja chyba jakiś konkurs ogłoszę na fotki w akcji, bo żądna jestem takich widoków, a Wy nie chcecie przysyłać zdjęć
. Nie jest mi łatwo kombinować modelki, żeby je odziewać w spódnice. A one lepiej wyglądają w akcji, niż tak na sucho stojąc przed obiektywem
![]()
![]()
4pupy - naturalnie dla pupy
"Czy nie starczy, że ogród jest piękny?
Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?"
D. Adams
Tysiula myśl myśl nad spodenkamiMuszą być.... muuuuszą...
![]()
![]()
edit: Anque poszła w bardzo dobrym kierunkuone nawet powinny być tam zapinane
Super by było!
Jestem baaardzo ciekawa efektu końcowego![]()
Ostatnio edytowane przez bianka2009 ; 13-04-2011 o 09:26
No i...
![]()
Tysiula, nic nie powiem, bo mi mowę odjęło!
Daj znać na priva, kiedy mogę podjechać po te cuda.
- takie wielkie dzięki!