Oj, to teraz się zacznie... A ja będę jak sęp czyhała, żeby domówić to, co mi umknęło wcześniej
A tak trochę z innej beczki, ale na temat spódniczek. Tysiula, a mogłabyś uszyć spódniczki do flipa???? Bo jeśli tak to ja od razu bym brała![]()
Oj, to teraz się zacznie... A ja będę jak sęp czyhała, żeby domówić to, co mi umknęło wcześniej
A tak trochę z innej beczki, ale na temat spódniczek. Tysiula, a mogłabyś uszyć spódniczki do flipa???? Bo jeśli tak to ja od razu bym brała![]()
s0natko, potwierdzam cenę.
będzie koronkajeszcze dziś Ci wyślę PW
OK, rozumiem, zapisuję zmiany
arta, pewnie by się dało, musiałabyś wysłać mi flipa...
____
Jeszcze dziś wieczorem będzie prezentacja zamówienia alkestis![]()
![]()
4pupy - naturalnie dla pupy
"Czy nie starczy, że ogród jest piękny?
Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?"
D. Adams
Arta, zaraz Ci odpisze na PW.
A tymczasem prezentuję pierwsze fotki. Przepraszam za opóźnienie, dzień wariata, z niczym nie mogę zdążyć na czas.
Poniżej zamówienie dla alkestis:
Jeż pod muchomorem
I pieluszka z metką
Rodzina biedronek
Romantyczna w skrócie:
c.d.n
![]()
D. Adams
alkestis, nam też odebrało mowę... z zazdrości![]()
![]()
Piękne, absolutnie piękne, zwłaszcza te jeżo-muchomoryBardzo się ciesze, że zdecydowałam się na to 'falbankowe' wykończenie gumek, jest takie ładne
![]()
Charlie, na biedronki jesteś zapisana, ale romantycznej takiej samej nie obiecuję, bo ta kratka była unikatowa i może już drugiej takiej nie znajdę. Ale będę szukała podobnej
A teraz przedstawiam pieluszkę ze spódniczkami dla Anitanelki, jest wśród nich nowy model - bombka
A tu modele dla Me'shell
Nowa koronka granatowa - zaskoczyła mnie mile kompozycją z kropkami na turkusie - to zdjęcie niestety nie pokazuje w całej okazałości tego duetu.
Te modele super wyglądają też w odwrotnym zestawieniu. Zdjęcie jeszcze bez koronki przy kropkach turkusowych:
![]()
Ostatnio edytowane przez tysiula ; 29-04-2011 o 23:14
![]()
D. Adams
superowe! nawet mój mąż zachwycił się ooga-booga![]()
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013