Ty to lubisz trzymać w napięciu...![]()
Ty to lubisz trzymać w napięciu...![]()
Metis1 to nie było działanie zamierzone![]()
Na życzenie metis powstała spódniczka z jesiennej polki Girasola z czarującymi frędzlami. Nie jest niestety skończona ponieważ trzeba było przeprowadzić zabieg plecenia frędzelków - moja anielska cierpliwość nie wystarczyła, aby ukończyć ten zabieg, więc metis zadanie przed Tobą
A tak wygląda ta lepsza połowa![]()
P.S. Urzekła mnie ta chusta.
![]()
![]()
4pupy - naturalnie dla pupy
"Czy nie starczy, że ogród jest piękny?
Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?"
D. Adams
Nie no to się nazywa mistrzostwo świata! Jesienna polka jest zarąbista, napisałabym inaczej, ale nie chcę brzydkich słów używać![]()
Tysiulu!!!
Ja nic nie powiem, bo mi mowę odjęło...
Czy mogę podjechać pod wieczór? O 15,00 mamy ploty w kawiarni Plac Zabaw na Ursynowie (może dołączysz?), ale gdzieś ok. 19... Pasowałoby Ci?
Zatkało mnieCudowna!!!!!!!!!!!!!!!
Mama Stasia (28 II 2009) i Franka (7 III 2011) i Łusi (22 VI 2013) i Józia (15 VIII 2015)
Mój blog: "Ania tworzy" - zapraszam!!!
Aaaaaaa, ja chcę dziewczynkę, ja chcę dziewczynkę.
Cudna jest!
edit: Tysiula czemuż ty nie śpisz o tak dramatycznej porze? Nie no tez wstawałam o tej godzinie ale moja zdolność logicznego myślenia jest wtedy mocno ograniczna
Ostatnio edytowane przez lilka_l ; 01-06-2011 o 09:20 Powód: dopisek
Dziękować, dziękować,
ale za pomysł się brawa należąmetisowi
metisku, dzięki za zaproszenie, ale dziś nie dam rady, muszę odebrać syna od niani i będziemy w domu gdzieś koło 20. Może w piątek wpadniesz po swoją piękność ??
Bardziej dramatyczna pora to jest około 21 kiedy syna kładę spać, wtedy walczę ze sobą, żeby wieczór tak szybko mi się nie skończył![]()
![]()
D. Adams
Piękna, szkoda,że nie mam dziewczynki![]()
kurczak 16.03.2010![]()
kurczaczek 8.05.2011
www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
_
BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
ale szok, taka piękna spódniczka z girasola !
K. 2009M. 2012
Mowę mi odjęło....
Może jakoś wytrzymam do piątku, hehe...
Za to jutro muszę skołować jakieś tła i obmyśleć domową sesję foto - w weekend ruszam do dzieła!Spódniczkowe "tysiule" będą w roli głównej
![]()
![]()
D. Adams
Super pomysł, piękna spódniczka!![]()
J. 2010, W. 2013, A. 2021
PIEKNE!!!
Matyna&Julka (9.06.2010)