Tysiula, normalnie czad... Chciałabym fason spódniczki taki jak tej na biedronkachZapiszesz? Piękne są Twoje dzieła!
Tysiula, normalnie czad... Chciałabym fason spódniczki taki jak tej na biedronkachZapiszesz? Piękne są Twoje dzieła!
tysiula jesteś mistrzynią pielucho-spódniczek.
Są rewelacyjne!![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
TYSIULA!!!!!!
Sa BOSSSSKIE!!
... cale szczescie, ze nastepne MOJE, bo by mnie skreciło!
...i całe szczęście, że mam córeczkę!
Teraz tylko niech się ciepła wiosna zrobi, bo inaczej mała mi się przeziębi![]()
świetneżałuję, ze się na safari nie załapałam
I mam pytanie natury technicznej, tu, bo nie chcę skrzynki zapychać: jaki rodzaj wykończenia przy nóżkach będzie lepszy dla osóbki z niezbyt grubymi udkami, falbanki? Ania wazy ok 6.6kg i mam czasem problem z przeciekaniem przy nóżkach w kieszonkach one size
Wszystkie, które mamy, są wykończone bez falbanek.
Życzę wszystkim Wesołych Świąt i udanego wypoczynku w towarzystwie najbliższych!!!
![]()
4pupy - naturalnie dla pupy
"Czy nie starczy, że ogród jest piękny?
Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?"
D. Adams
Tysiula, dziękuję za życzenia i również Wesołych Świat! dla wszystkichPieluszki i tak używamy na max spięte, chętnie spróbuję falbanek
![]()
Tysiula, ale Ty jesteś terminowaPieluszka śliczna, już się doczekać nie mogę (ale jestem oryginalna hehe), a teraz poproszę wszystko, co trzeba- na pw!
Przepiękne!!!
A ja może trochę zmodyfikuje moje zamówienie i poproszę o kieszonki na pieluszce dla mojego Frania. Dałoby radę? A jaka dopłata?
Mama Stasia (28 II 2009) i Franka (7 III 2011) i Łusi (22 VI 2013) i Józia (15 VIII 2015)
Mój blog: "Ania tworzy" - zapraszam!!!
Staram się jak mogę![]()
napisałam PW
maminkastasinka, możesz domówić, cena w zależności od wzoru, ale do 8 zł. A który byś chciała do żyrafek??
Tak. W przyszłym tygodniu powinny być jeże. Zrobię nową listę niebawem.
![]()
D. Adams
Kropki na turkusie bardzo proszę![]()
Mama Stasia (28 II 2009) i Franka (7 III 2011) i Łusi (22 VI 2013) i Józia (15 VIII 2015)
Mój blog: "Ania tworzy" - zapraszam!!!
Może jakoś wytrzymam do piątku, hehe...
Za to jutro muszę skołować jakieś tła i obmyśleć domową sesję foto - w weekend ruszam do dzieła!Spódniczkowe "tysiule" będą w roli głównej
![]()
![]()
D. Adams
Super pomysł, piękna spódniczka!![]()
J. 2010, W. 2013, A. 2021
Tysiula, jeżeli jeszcze kieszeniaste i majtasy są wolne, to biorę na 100% nr 1, 2, 3, 4 i 5 po 1 sztuce z każdego!Piszę też do Ciebie na priva. Czy to znaczy, że już nie będziesz szyć????!