Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: nosidlo maclaren

Chustofanka Awatar Nastka55
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie nosidlo maclaren

kurde chodze sobie po necie i nie moge ze taka niby dobra firma jak maclaren a produkuje takie badziewne WISIADŁA http://allegro.pl/ra-nosidelko-macla...464903694.html
    Natalia mama Mikołaja (09.07.2010)

Chusteryczka Awatar kajkasz1
    Miejscowość
    Chojnice

Domyślnie

Wcale ci się nie dziwię. Ja wczoraj pobuszowałam na allegro i się załamałam ilością "nosidełek" ze zdjęciami przodem do świata.
    Kajka, żona Macieja, blogująca mama trzech synów - stary blog , nowy blog

Chusteryczka Awatar Vernea
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

A zauważyłyście jak dużą cieszą się popularnością? Ja byłam w niedzielę u teścia i tam z dumą mi pokazywał, jak ktoś tak w rodzinie jakaś tam córka, ciotki kuzynki czy coś wsadziła miesięczniaka w wisiadełko. I jak tu tłumaczyć, że to jest złe? Skoro wszyscy tak noszą, sa na allegro takie nosidełka, skoro producenci (ci sztandarowi) coś takiego polecają... A ja oczywiście w chuście

Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

no dokladnie, popularnosc duza, ale kurde jak wbic komus do glowy ze to zle dla dziecka... ja sie zalamalam jak to zobaczylam.

Chusteryczka Awatar Vernea
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nastka55 Zobacz posta
    no dokladnie, popularnosc duza, ale kurde jak wbic komus do glowy ze to zle dla dziecka... ja sie zalamalam jak to zobaczylam.
    eee.. powiem, że ciężko... Bo radocha dla rodzica, że nosi.

Chustofanka Awatar nadia.r
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

No niestety Ja też ostatnio w Ikei widziałam mamę, z dzieckiem przodem do świata;/

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

przykre to ehhh
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chusteryczka Awatar hexi
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

imo
    po pirewsze uno - maclaren jest dobry w wozkach co wcale nie oznacza ze musi byc dobry w nosidlach i wszystkim innym
    po drugie uno - jesli ktos nosi w nosidle to dobrze ze nosi czy zle bo w nosidle
    dla mnie to zawsze jest dyskusyjny temat ....

DB PBC

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

weźcie na luz
    chcą w tym nosić- niech noszą- krzywdy dziecku nie zrobią, bo za długo się w takim ustrojstwie nie da nosić (wątpliwa wygoda)
    szczerze mówiąc jeszcze nie widziałam dziecka, które noszone w takim wisiadle by płakało
    a że im się gibią te dzieci i dyndają....well.....posiadanie mózgu nie jest równoznaczne z posiadaniem rozumu

Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ania Zobacz posta
    weźcie na luz
    chcą w tym nosić- niech noszą- krzywdy dziecku nie zrobią, bo za długo się w takim ustrojstwie nie da nosić (wątpliwa wygoda)
    szczerze mówiąc jeszcze nie widziałam dziecka, które noszone w takim wisiadle by płakało
    a że im się gibią te dzieci i dyndają....well.....posiadanie mózgu nie jest równoznaczne z posiadaniem rozumu
    no niby masz racje Aniu, ale kurde jak sie patrzy na takie cos to plakac normalnie sie chce. ja tam nic nie mowie, niech se nosza w wisiadlach czy innych wynalazkach ale ja jako noszaca w chustach to mi zaaal sie robi takiego rodzica no i dziecka przede wszystkim.

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Ja stoję na podobnym stanowisku jak Ania-nie gorączkuję się. Uwagi nie zwracam ganiącym tonem, chyba że ktoś pyta-odpowiadam.
    Nie noszą bo chcą źle-wynika to z niewiedzy, a ta podyktowana jest często niewiedzą sprzedawców.
    Ostatnio podczas konsultacji dziewczyna wyciągnęła dwa wisiadła z zapytaniem, czy któreś do czegoś się nadaje. Zgodnie z prawdą powiedziałam co na ten temat medycyna i wszyscy święci. Pokazałam moje ergo, różnice. Spodobały się jej sówki. Po które jednak sięgnie ostatecznie? Nie wiem.

Uprawnienia umieszczania postów