Pokaż wyniki od 1 do 20 z 88

Wątek: Naprawde nosicie w tylu chustach?

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Mnie się nigdy nie udało wyhodować dużego stosiku, raczej ze względów finansowych. Mimo to trochę chust się przez mój dom przewinęło. Obecnie mam dwie; jedna krótką i jedną długą. Raczej jednak nie służą już do tego, do czego są przeznaczone (zostały wyparte przez tuli). Teraz nawet rozważam bardzo poważnie możliwość ich sprzedaży, gdyż zamierzam iść dalej na wychowawcze (niestety niepłatne) i muszę znaleźć dodatkowe fundusze

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

Noszę na zmianę 3 długie chusty z domieszkami (każda z inną), z których jedna czasem jeździ na wymianki, jedną krótszą plecakową, kółkową i nosidło dla starszej. Do tego dochodzą 2 bawełny już nienoszone bo młody ciężki - jedną chcę wymienić/sprzedać, ale jakoś się nie mogę zebrać, drugą się waham bo ją b. lubię i myślę, żeby zostawić dla następnego, więc na razie robi za huśtawkę, marsupi, którego ostatecznie nie używaliśmy i muszę pomyśleć nad jego dalszymi losami i 2 nosidła po starszej czekające aż młody dorośnie (wtedy jedno wygodniejsze jest dla mnie, a drugie dla męża).

A, przy starszej spokojnie starczyła 1 chusta + nosidła (a pewnie i nosidło by wystarczyło 1, gdyby pierwsze miało dłuższe pasy). Przy młodszym by nie starczyło, bo raz, że często ulewał - częste pranie, dwa, szybciej rośnie - jeszcze nie dorósł do nosideł, a do niektórych chust zrobił się za ciężki (obecnie 6 m-cy i prawie 10 kg). No ale że się rozpędziłam i kupiłam jeszcze więcej niż rzeczywiście potrzeba, to inna sprawa.
    Ostatnio edytowane przez jul ; 20-02-2011 o 20:24
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Uprawnienia umieszczania postów