Pokaż wyniki od 1 do 20 z 88

Wątek: Naprawde nosicie w tylu chustach?

Mieszany widok

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olapio Zobacz posta
    teraz sobie mysle ze zostawie po dwie dlugie na dziecko i nie umiem zdecydowac...
    Dorób sobie dziec - nie będziesz miała problemu z decyzją .
    syn i córka: I.2003, córka: IX.2005, syn: IX.2008

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

to moze byc skomplikowane bo obecnie jestem w ciazy i licze to dziecko w brzuchu

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

Olapio pomyśl sobie że niktórzy mają gorzej posuniętą "chorobę" (patrz ja) jak Ci dzieci wyrosną z noszenia to wtedy pewnie i się wyleczysz z chustowych zakupów
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dankin-82 Zobacz posta
    jak Ci dzieci wyrosną z noszenia to wtedy pewnie i się wyleczysz z chustowych zakupów
    otóż to!
    a póki co używaj sobie jeśli mozesz.
    ja na poczatku miałam 2 długie i jak czytałam po ile chust mają niektóre dziewczyny to się w głowe pukałam, no i oczywiście dorobiłam się stosiku 10+
    skończyło się noszenie, sprzedałam chusty. normalka.
    Syn 2006
    Córa 2008
    Syn 09.2014

Chusteryczka Awatar irla
    Miejscowość
    華沙

Domyślnie

i ja mam zamiar mieć max. 3 chusty
    teraz mam nascie,ale na zasadzie mam, nosze krótka a intensywnie i puszczam w świat
    mam zamiar "poszaleć" do czasu do powrotu do pracy (czyli 3 miesiące jeszcze)
    potem będę rozsądna i za kasę z chust kupię ubrania do pracy

na szczęście dla mnie nie inwestuję środków domowych a własne - nie mam więc wyrzutów sumienia żadnych

a przyjemności furę
    By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
    Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.

by Anonim z sieci

Tu i Teraz.

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Oczywiście, że w połowie nie noszę, baaaa w 99% nie noszę, bo po pierwsze zima prawie w ogóle nie noszę, po drugie Lidka zrobiła mi ostatnio cyrk jak ja chciałam wziąc na plecy, po trzecie ona juz nie chce byc noszona prawie w ogóle. Ostatnio w Ikei udało mi sie na 10 minut włozyc do Manduki i to tylko dlatego, że jej się iśc nie chciało

Chust mam w tej chwili 6 swoich +1 pozyczona, 1 MT ( w ogóle nie używane), 1 kółkowa, 1 scoota i 1 manduca. I jedna chusta jeszcze do mnie leci (ale jedna w międzyczasie wyleciała. I jak na moje noszenia to jest o 6 za dużo, ale oczywiście tłumaczę się przed sama sobą, że uzywam ich na warsztatach, co w sumie jest prawdą
    A paradoksalnie im mniej noszę i mam mniejsze perspektywy na noszenia (dziecko prawie 2,5 l.) tym więcej chust mam - jak Lidka miała rok miałam dwie ale to chyba takie ostatnie podrygi.

A no i oczywiscie nigdzy nie kupuję chusty za środki z domowego budżetu - jak nie mam to nie kupuję. I nie muszę sprzedawać dla ratowania budżetu.

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Uprawnienia umieszczania postów