Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: To i ja się przywitam :)

Chustonówka Awatar ddosiek
    Miejscowość
    Biała Podlaska

Domyślnie To i ja się przywitam :)

Witam.
    Jestem tu juz długo, ale do tej pory tylko czytałam. Czas więc pokazać się w pełnej krasie
    Córcia ma rok 17 i pół miesiąca. Chustujemy sie z przerwami od kiedy miała miesiąc. Najpierw w elastiku z chusta.pl, potem skuszona niskim kosztem w taniej chuście z allegro. I o dziwo rzec musze, że tragedii wcale nie ma. Owszem, teraz jest juz ciężko, bo córa wazy 10kg, a ta zwykłą bawełna juz nie nosi tak jak przy 6kg. Jednak chusta słuzyła nam tylko 2 miesiące, bo latem przeszliśmy na MT od Alci. Zachwycam sie nim do dziś i chwalę wszem i wobec. Teraz nosimy sie w tymże mietku, czasami w pouchu samoróbkowym i samoróbkowej kółkowej. I czekam na upragnioną zarę.
    Motac uczyłam się z internetu(tu głównie od Was i youtube) i z pisemnych wskazówek koleżanek chustomam z innego forum, na krórym udzielam sie regularnie. Bo w moim małym mieście od ponad roku czuje się jak obiekt co najmniej godny uwagi, taszcząc dzieciana plecach Na szczęście oprócz kilku pytań, czy dziecku nie jest za ciasno(gdy była maluszkiem), spotykam sie z samymi miłymi komentarzami.
    Ostatnio edytowane przez ddosiek ; 21-02-2011 o 01:30

Chustomanka Awatar MamaMaksa
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Witaj
    Robisz furorę. Pamiętam jak byłam u rodziców i wszyscy się na mnie patrzyli. Maks był malutki. Ciekawe co teraz powiedzą. Czasem bywały niesympatyczne komentarze.
    Od 3.11.2013 mama już nie tylko Maksa, ale i Adasia.

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Fajnie, że jesteś !
    Mieszkam na obrzeżach miasta i też budziłam na początku niezła sensacyjkę . Teraz już się przyzwyczaili. Może i Twoje sądziedztwo się oswoi z czasem?

Chustofanka Awatar nadia.r
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Witaj

Chustofanka Awatar ewaan76
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

Więc witaj oficjalnie

Nie ma dzieci,są ludzie.

Chustonówka Awatar ddosiek
    Miejscowość
    Biała Podlaska

Domyślnie

Dziękuje za miłe powitanie.
    Sąsiedzi z ulicy juz sie oswoili, choc na początku wręcz bez ogródek sie za mhąoglądali i palcem pokazywali(ale tu mieszkaja głównie starsi ludzie). W mieście od kilku dobrych miesięcy słysze tylko pozytywne komentarze. Tym bardziej , że Nadia (córcia) jest bardzo towarzyska i zaczepia każdego, kto tylko na nia spojrzy.
    Ostatnio edytowane przez ddosiek ; 21-02-2011 o 01:30

Uprawnienia umieszczania postów