Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Dlaczego wciąż to robię????

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

matko, pieluszka z frida kahlo!
    alez nowatorskie podejscie, w sensie ze ciekawe

matka czworga
    i psa

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

ja rzadko uświadamiam; najczęściej mój mąż robi to za mnie- wprowadza w temat, a po szczegóły zaprasza do żony

Chustomanka

Domyślnie

Malina te pieluszki można powiesić jako obraz na ścianie Dla mnie to pieluchowe dzieła sztuki. Podoba mi się czerwony kapturek

Jeśli chodzi o pieluchowe uświadamianie to odpuściłam zupełnie. Jak widzę że trafiłam na podatny grunt to oczywiście potrafię na ten temat zagadać na śmierć Nasza pediatra jak zobaczyła wielo to była zachwycona i w szoku do końca wizyty
    Już czuje co będzie znowu jak się ciepło zrobi i wyskoczę z małym w wielo i jeszcze w chuście. Pewnie mnie na stosie spalą

Chusteryczka

Domyślnie

Fuj, MAlina, jakie paskudne
    Tyle, że jak mi w szkole rodzenia mówili o tetrze to sama patrzyłam na położną z politowaniem, przecież są pampersy, a ja sie nie bedę w kupie babrać

Chustoholiczka Awatar AMK
    Miejscowość
    Leśny zakątek Śląska

Domyślnie

to ja mam odwrotnie
    czuje się dziwnie mówiąc, że średnia cena ieluszki to 50 zł, a potem pada pytanie ile tego potrzeba? no i wtedy to się już konkretnie mieszam

Chustomanka Awatar Malina

Domyślnie

Ankamk, ale cena pampersow w Polsce zabija czasem na miejscu. I jesli chcesz zmieniac te min 5-6 dziennie to policz ile paczek zejdzie w samym drugim roku zycia dziecka i ile kasy trafi prosto na smietnik

i no tak, zapomnialam, ze moj M uswiadamia Tzn zawsze zmusza cala rodzine do podziwiania kazdej zabranej sztuki. I w pracy tez czasami pokazywal jak paczka pieluchowa tam dotarla. Dwie rodziny nawerocone, ale nie wiem, czy to juz sukces
    http://www.przytulmniemamo.pl/

Malinowka wrzesien 2009

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

Mój P. to raz brał pieluchy do pracy, żeby szefowej pokazać, ale zarazić mu się ideą nie udało

Uprawnienia umieszczania postów