matko, pieluszka z frida kahlo!
alez nowatorskie podejscie, w sensie ze ciekawe![]()
matko, pieluszka z frida kahlo!
alez nowatorskie podejscie, w sensie ze ciekawe![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
ja rzadko uświadamiam; najczęściej mój mąż robi to za mnie- wprowadza w temat, a po szczegóły zaprasza do żony![]()
Malina te pieluszki można powiesić jako obraz na ścianieDla mnie to pieluchowe dzieła sztuki. Podoba mi się czerwony kapturek
Jeśli chodzi o pieluchowe uświadamianie to odpuściłam zupełnie. Jak widzę że trafiłam na podatny grunt to oczywiście potrafię na ten temat zagadać na śmierćNasza pediatra jak zobaczyła wielo to była zachwycona i w szoku do końca wizyty
Już czuje co będzie znowu jak się ciepło zrobi i wyskoczę z małym w wielo i jeszcze w chuście. Pewnie mnie na stosie spalą![]()
Fuj, MAlina, jakie paskudne
Tyle, że jak mi w szkole rodzenia mówili o tetrze to sama patrzyłam na położną z politowaniem, przecież są pampersy, a ja sie nie bedę w kupie babrać![]()
to ja mam odwrotnie
czuje się dziwnie mówiąc, że średnia cena ieluszki to 50 zł, a potem pada pytanie ile tego potrzeba? no i wtedy to się już konkretnie mieszam![]()
Ankamk, ale cena pampersow w Polsce zabija czasem na miejscu. I jesli chcesz zmieniac te min 5-6 dziennie to policz ile paczek zejdzie w samym drugim roku zycia dziecka i ile kasy trafi prosto na smietnik
i no tak, zapomnialam, ze moj M uswiadamiaTzn zawsze zmusza cala rodzine do podziwiania kazdej zabranej sztuki. I w pracy tez czasami pokazywal jak paczka pieluchowa tam dotarla. Dwie rodziny nawerocone
, ale nie wiem, czy to juz sukces
![]()
Mój P. to raz brał pieluchy do pracy, żeby szefowej pokazać, ale zarazić mu się ideą nie udało![]()