Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Wątek: problem z papierkiem

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar marjen

Domyślnie problem z papierkiem

może ktoś mi pomoże...
    dotychczas bawiłam się w tetrę i otulacze ale niedawno kupiłam pierwsze kieszonki no i w związku z tym zaczęłam używać papierków.
    Dziś była klapa bo chyba coś nie tak zrobiłam z papierkami. Założyłam kieszobnkę z wkładką a na to papierek i pupa. Potem kupa i gdy otworzyłam pieluchę to papierek był zwinięty i zmoczony, a większość kupy na pieluszce

a potem weszłam na bazarek i przeczytałam że są pieluchy używane które kupy nie widziały...
    jak dokładnie używać tych papierków?
    Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20

Chustomanka Awatar moli1978

Domyślnie

pocieszę cię. nigdy kupa nie została mi na papierku.... więc przestałam używać. może nie każdy do papierków się nadaje....
    syn 2007, córka 2010, syn 2016 Mamine na fb PituPitu

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

pieluchy uzywane co kupy nie widzialy mam ja, a ja nie widzialam na oczy papierkow
    ale to sa te pieluchy ktore kupilam po 8miesiacu zycia Michala czyli odkad Michal robi kupy na nocnik

Chustonoszka
    Miejscowość
    Berlin/Lodz

Domyślnie

Ja uzywam, bo jednak z jest mniej spierania niz bez Ale calkowicie na papierku nie zostaja prawie nigdy, zawsze pieluszka jest ubrudzona - najczesciej minimalnie, ale czasem porzadnie. Papierki tez pewnie sa rozne, mielismy Popolino, te do mlecznej kupy i teraz mamy jakies podobne, ale dotykowo w sklepie inne wydawaly mi sie za sliskie na mleczne kupki A spieranie tez jest rozne, z polarku spiera sie dosc latwo z mojego ulubionego polaru bambusowo-konopnego fatalnie. Raz miala przyjemnosc, ja D. zapomnial papierka i jednak to byla ogroma roznica, wiec uzywam.
    Gosia

Alizée Nicole (12.11.2003)
    Lara Katharina (11.11.2010)

Chusteryczka Awatar Sroka
    Miejscowość
    na polnoc od Monachium

Domyślnie

Ja uzywalam papierkow i kupy wylazily nam tylko na polarek jak bylo jej duzo albo jak Maja po kupie sobie pacnela na pupe Sa papierki i papierki. jedne sa cieniutkie i te nam sie tez potwornie zwijaly i sa takie grubsze i miesiste i te nam cundnie lezaly w pieluszce i lapaly wszystko jak nalezy. A to co na pieluszke po bokach wyplynelo od razu przeplukiwalam pod kranem, wtedy nie zostawaly plamy.

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Ale dlaczego do tetry nie używałas papierków, a do kieszonek tak? Z tetry kupa spiera się znacznie gorzej niz z polaru albo weluru.
    Pieluchy bezkupowe akurat mam, ale to nie dzięki papierkom, ale wysadzaniu

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Uprawnienia umieszczania postów