Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Śniło mi się...

Chustofanka Awatar jadwigienka
    Miejscowość
    Dobranowice k. Krakowa

Domyślnie Śniło mi się...

...że na Błoniach w Krakowie odbyły się targi chust! była piękna, słoneczna pogoda, a wzdłuż al Focha stało mnóstwo stoisk ze wszystkimi chyba chustami. można było macać, wiązać, dotykać, oglądać i w ogóle zobaczyć wszystkie na własne oczy. ach.
    szukam chust dla naszego majowego chuścioszka i to chyba na fali moich nowych zachorowań taki sen mi się wyśnił...
    a nie dałoby się takich targów zorganizować?
    Grześ 2009, Krzyś 2011, Łucja 2013, Bartek 2016

Chustomanka Awatar Kirah
    Miejscowość
    Zielonki/Kraków

Domyślnie

zarąbisty sen! oby proroczy

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

trochę OT, ale nie tak bardzo: kiedys sobie wlasnie myslalam, ze gdyby chusty byly bardziej dostepne w realu to czesc tego forum by obumarło, jakby kazda mogła pojsc i obejrzec w sklepie nowośc to nie byloby tylu dyskusji, no i bazarek by sie wyciszył
    Ale na takie targi to ja bym nawet urlop wzięła
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Miejscowość
    Dobranowice k. Krakowa

Domyślnie

no nie wiem, w sklepie to rzeczywiście bez sensu, ale ja to bym chciała wszystkie chusty kiedyś zobaczyć. zachorowałabym jak nic na kilkadziesiąt pewnie, a tak, czego oczy nie widzą tego sercu nie żal
    jak oglądam zdjęcia chust w galerii to mi serducho łomocze... a co by było na żywo!

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

a mnie sie wydaje ze wlasnie serce by juz mniej łomotało teraz nam łomocze czesciowo własnie dlatego ze nie widzimy na żywo, ze nie jest to dostępne jak kazdy inny ciuch.
    pewnie jakbys zobaczyla to wiele z chustowych milosci by sie skonczyło
    U mnie tak było
    Ale nikt nie moze wykluczyc ze inny by sie zaczeły, w sumie
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Chustomanka Awatar moli1978

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Winoroslinka Zobacz posta
    trochę OT, ale nie tak bardzo: kiedys sobie wlasnie myslalam, ze gdyby chusty byly bardziej dostepne w realu to czesc tego forum by obumarło, jakby kazda mogła pojsc i obejrzec w sklepie nowośc to nie byloby tylu dyskusji, no i bazarek by sie wyciszył
    Ale na takie targi to ja bym nawet urlop wzięła
    No ta, część forumek by na zawał zeszła, że kupić nie może a one dostępne są...... A czego oczy nie widzą, tego serce nie żal.....
    syn 2007, córka 2010, syn 2016 Mamine na fb PituPitu

Miejscowość
    Dobranowice k. Krakowa

Domyślnie

ha! a Dziś mi się śniło, że mój mąż, kupił mi w prezencie chustę, Zarę czerwoną w kółka, trochę przypominała ocean Nati... za 450 zł, co dla nas jest ceną kosmiczną i ona wyobraźcie sobie miała chyba niecałe 3 metry! on ją wylicytował na allegro, z kimś się zażarcie o nią bił, dlatego tak drogo wyszło, ale czułam wewnętrznie, że to była gra niewarta świeczki, po pierwsze nie dało się w nią zamotać a po drugie chyba w ogóle nie była warta swej ceny... muszę pogadać z mężem i mu powiedzieć, żeby mi takich prezentów nie robił. Ja w ogóle chyba nie pragnę Zary! może kiedyś jakąś jedną, ale na pewno nie w takiej cenie
    No, choruję na chust kilka dalej, na bazarku jestem codziennie i mnie potem takie sny męczą, co nie wiadomo czy są koszmarem czy sennym marzeniem

Uprawnienia umieszczania postów