Ja mam tylko jedną wiązankę - Lilka Simone i w niej noszę, na zmianę z MT od Melkaj. A niania nasza Franka w ergoinfancie - coś nie może się przekonać do wiązania.
A ostatnio też pouch i trochę kółkowa.
Ja mam tylko jedną wiązankę - Lilka Simone i w niej noszę, na zmianę z MT od Melkaj. A niania nasza Franka w ergoinfancie - coś nie może się przekonać do wiązania.
A ostatnio też pouch i trochę kółkowa.
Justyna, mama Michalinki 20.03.2006 i Franka 21.02.2008
My najczesciej w kołkowej, jesli na krótko i w MT jeśli na dłużejz resztą wyboru większego nie mam, bo dwie wiązanki pożyczone
![]()
Sebuś ur. 11 stycznia 2008
Maciek ur. 9 lipca 2009
oj to fakt, to chyba najbardziej puszysta i milutka chusta jaką mamZamieszczone przez mama-anika
![]()
A my chusty już sprzedaliśmy i Leoś i Hoppek mają nowych właścicieli![]()
Aga chce wszędzie sama chodzić, ewentualnie da się zapakować ale musi być szybkoWięc w użyciu jest MT od Ani, a po domu nasze dwa pouche (jeden z chusta.pl jeden uszyty przez Mamę Lidki
) Kółkowa Oppamamy i Kangoogoo leżą ostatnio
![]()
Franek też woli MT zamiast chusty, choć ostatnio zapałał sympatią do vatanaia![]()
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
kurcze dzień mnie nie było a jak się wątek rozrósł![]()
Aniu ale ja pamiętam, że w razie czego jim jest Twóji też mogę oddać na jakiś czas.... póki co gości u pola la
![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...
u mnie kroluje MT Tulikowo batmaniasty oraz czachowy HS
nie wiazalam zadnej chusty od miesiecy - szok!!!
chusty leza albo podrozuja i to chyba sprawia mi wiele radosci
a i wozek tez jest uzywany prawie codziennie - no teraz juz codziennie, bo niania sie nie motaa szkoda
![]()