ostatnio nosze w tym co najwyzej lezy pod reka...... i chyba zupelnie nie przywiazuje wagi w czym.......
chyba najwyzszy czas przewrocic stosa do góry nogami![]()
ostatnio nosze w tym co najwyzej lezy pod reka...... i chyba zupelnie nie przywiazuje wagi w czym.......
chyba najwyzszy czas przewrocic stosa do góry nogami![]()
wozek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
a to jakaś limitowana seria?Zamieszczone przez grimma
nawet bardzo, rarytas na spotkaniach chustowych -malo popularny wsrod chustomam
wymarzony do przewozenia 3kg jablek, tylez samo pomidorow i innych warzywek.
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
a byś sie zdziwiła......Zamieszczone przez grimma
![]()
Nie moge powiedziec co najczesciej uzyam, bo to zalezy od sytuacji
hs/kolkowa zawsze pod reka a samochodzie
MT, przewaznie bamberootez zawsze w samochodzie. HS i kolkowa na krotkie wyjscia pt samochod --) szkola
MT na zakupy --) maly na plecach, koszyk pelen
chusta wiazana (obecnie najwiecej mecze lane) w domu, po domu, po ogrodzie
nosidlo ergonomiczne : na weekendy, codziennie po pracy uzywa moj malz, gdy robi obchod ogrodu.
Ja malego wsadzam do APLX gdy gotuje, bo nie musze sie martwic, ze spale ogon chusty, lub pasy MT![]()
wystarczy zdjątka pooglądać i niech mi nikt nie mówi,że to same nowe mamusieZamieszczone przez Ania
![]()
Jakbym miała tyle chust, nosideł i MT to bym chyba co chwilę zmieniała - wszystkie są piękne...Zamieszczone przez Linda
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Teraz, we wrześniu, gdy kursuję głównie przedszkola/szkoły noszę na szybko czyli albo moje kochane kółkowe fioletowe fale albo hs albo indio 4.
Generalnie często, zaskakująco często wybieram rozmiar 4. Jest mi łatwo się zamotać, nie brudzę się okropnie na parkingach, a mogę się dopasować z wiązaniem do nastroju dziecka. Teraz nie noszę w 6, bo za bardzo nie mam okazji![]()
codziennie nosze w kolkowej zolo, do sklepu, do banku, na szybkie wypady jest niezrownana, oprocz tego mam dwie wiazanki,ale nosze glownie w indio rubinrot. Maz korzysta glownie z MT.
Od jutra zaczynam niecierpliwie zagladac do skrzynki, bo idzie do mnie piekny nieznajomy. Moze sie zakocham, jesli to co o nim czytam jest prawda![]()
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
jestZamieszczone przez kobra
![]()
nie uwierze dopoki nie pomacam i nie przytule czuleZamieszczone przez pasja
![]()
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
poki bylo ciepło i w domu i na zewnętrzu to nosiłam małą w cienkim hoppie albo w vatanaiu, teraz w domu króluje vatanai a na dworze storcz leo... cuuudnie sie nosi![]()
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
Co zrozumiałe używam tylko gabi - trzeba se reklamę rocić, nie?
Ostatnio najczęściej zielonej. Dobieram kolor do humoru. I wiecie co mam? Nie dobieram chusty do stroju - tylko ubieram się "pod chustę"
Jak wyjeżdżamy na jakieś wycieczki to króluje Mandukai koira (bo mało miejsca zajmuje).
Spacerowo akurat tą, która jest najnowsza.
Ja ostatnio głównie kółkowa Nati-na szybkie wyjście do sklepu, itp
A na dłuższe wyprawy ja MT a mąż Ergo
Chusta-jedyna długa-pożyczona
No i jeszcze pouch(troszkę za duzy na mnie, czeka na zmniejszenie) w którym po domu muszę nosic lalkę jak
Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]
ja też. nawet ostatnio wygrzebałam z dna szaf białe bluzki, żeby inka się ładnie prezentowałaZamieszczone przez mama-anika
a w temacie - pod koniec lata królował leoś marinowy (bo mi się pięknie z kolorem nieba komponował)
a teraz hopp nairobi (kolorem na przekór burej pogodzie)
i indio rosenholz (bo puszysty i milutki)
2007, 2009, 2016
Panny mamy w podobnym wieku...może to taki etapZamieszczone przez olgap
![]()
![]()
Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]