Dziewczyny zakochalam sie w doux-doux! jak narazie platonicznieJakie są wasze wrazenia, które z was się cieszą ich posiadaniem? Jak nosi w porónaniu do Tuli?
Dziewczyny zakochalam sie w doux-doux! jak narazie platonicznieJakie są wasze wrazenia, które z was się cieszą ich posiadaniem? Jak nosi w porónaniu do Tuli?
Ostatnio edytowane przez klaudia ; 14-02-2011 o 13:18
troche ponizej jest watek:
http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=50535
http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=29609
edit: martyna była szybsza![]()
wiem wiemale chcialam tu zebrac kilka info
![]()
cena mniei nteresuje, a nie moge jej znalesc nigdzieczy to jakas tajemnica?
moje doux-doux jest cudowne, resztę możecie znaleść w mojej recenzji. tylko dziewczyny, pamiętajcie o tym, że doux-doux są szyte na zamówienie, pojedyncze sztuki. z tego co wiem, w tej chwili dziewczyny wstrzymały zapisy, bo mają kolejkę na pół roku. jedyną możliwością póki co jest polowanie na stronie dziewczyn na modele dostępne od ręki z serii Ondes (dziś był premierowy egzemplarz, cudo! piszę był bo zakładam, że już się sprzedał)
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
no wlasnie widzilam, cudo choc ja bym wolala jakies fikusne wzorkiwiem wlasnie ta kolejka mnie przeraza.
blabla dzieki za infoja mam Tuli i szczerze jestem zadowolona, ale w doux-doux intryguje mnie ten brak zaszewek pod pupcia, chcialabym to sprawdzic.
Tsumiko sprzedawała swoje, było też na stronie douxdoux w dziale z używanymi na sprzedaż.
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
moje doux doux ma szerokość panela na dole - 46 cm - Zbyś ma 11 mcy i jest idealnie)
ale Zbyś jest BIG)
spóźniłam się na dzisiejsze polowanie...dobrze chociaż, że udało mi się ustawić w kolejce - przewidywany termin realizacji: czerwiec![]()
Październikowa plepla 2007
Październikowy przeszkodnik 2012
ech no to jest mercedes nosidełkowy IMO)
nosiłam w nubiku, manduce, i MT różnych
i tak jak MT ogólnie nie lubiłam, manduca mi nie pasowała
to nubika lubiłam bardzo, ale teraz to tylko małpa doux doux na tapecie zostanie)
tanie nie jest - ale nawet mojemu mężowi ("po co Ci kolejna chusta") doux doux się podoba - cytat: "porządna robota")
dzięku bydzia za tą opinię. troche sie bałam bo w sumie to to nosidło ma niewiele opinii, ale przekonałas mnie. wypatruje w takim razie doux
troche dziwne dla mnie jest prawde mowiąc- dla mnie co doświadczenia nie ma ale czyta czyta i czyta, że np tuli ma szerokość tylko 33, podczas gdy doux 42 cm. wiem wiem że doux jest tez mniejsze, ale tuli jest niby uniwersalne i stąd moje zdziwienie
wątków o dudusiach jest kilka, ale ten chyba najbardziej ogólny, więc opinia będzie tutaj
Nosidło trafiło do nas niedawno, ale zostanie z nami na pewno do końca noszenia. Mamy rozmiar XL i jest idealne - Agatka ma wprawdzie półtora roku, ale waży ponad 16 kg i ubrankowo-rozmiarowo wypada mniej więcej 92/98. Fotek póki co nie ma i nie wiem, czy będą
Za to muszę przyznać, że jestem zachwycona jakością wykonania nosidła - dopracowane w najmniejszym szczególeI sama nie wiem, co mnie bardziej zachwyca - przepiękna aplikacja, czy nośność nosidła
Jak już wspominałam, Agata waży ponad 16 kg a ja w ogóle nie czuję, że niosę dziecko na plecach - normalnie jakieś czary
Wiem, że dudusiów nie ma już w sprzedaży regularnej, więc trochę dobiję co niektóre z wasale polecam polowanie na bazarku - pojawiają się, i pewnie pojawiać będą, bo dzieci rosną, wiadomo
![]()
Kasiu, a którego Dudusia masz?
Jakość wykonania - zgadzam się w 100%. Nosidła są dopracowane na amenNo i fakt - noszą super...
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl