Kiedy będą dostępne te wkładki konopne? Chciałbym zamówić wszystko za jednym zamachem.
Kiedy będą dostępne te wkładki konopne? Chciałbym zamówić wszystko za jednym zamachem.
Chustotata
Aniu,dziekuje za radeZamieszczone przez annamamaalexa
powiedz, czy Happy Heinys beda w Polsce niedlugo, baaardzo je lubie, ostatnio wprowadzili piekne wzory, a o oslawionej krowce to chyba nawet nie trzeba wspominac-sliczna jest
edit: sprobowalam rzepy spinac ku dolowi, ale wtedy Kajtkowi drapia nozkiWyglada na to,ze BG nie dla nas sa
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
[quote=kobra][quote="konrad white":rp47gys1]BG sa chyba jednymi z lepszych dostepnych w Polsce, ja ich nie lubei za to,ze Kajtkowi rzepy brzuszek drapia.Zamieszczone przez aggie
a ja może trochę nieprofesjonalniena pieluszkę formowana stosuje jako otulacz majteczki z suchą pielucha np Canpol lub Nakins
najlepsze jak dla mnie wkladki konopne na drugim miejscu bambus
aniu aniu jak sie ciesze na dziewczynke!!!
ach uchyl rabka co testujesz bo mnie korci!!!!
bumy sa warte zakupu!!!! jak najbardziej
Ignacy 16.12.2006 Lula 13.11.2007
aha i ja za namowa ani kupilam konopna do skladania pieluszke i pocielam na 3 i mam 3 podwojne wkladki konopne o!
http://www.ekobaby.pl/sklep.php?cat=6&id=40&ec=0
Ignacy 16.12.2006 Lula 13.11.2007
Ja tez za namowa Ani pocielam prefolda konopnego -wyszlo duzo taniej niz kupowanie wkladek osobno.Jestem bardzo z nich zadowolona![]()