Piękna energiczna zieleń, dużo ładniejsza niż na fotach, mięciutka i przytulaśna, niestety dla mojego wielkoluda już trochę za mało nośna na dłuższy spacer, ale dla maluszka suuuper![]()
Piękna energiczna zieleń, dużo ładniejsza niż na fotach, mięciutka i przytulaśna, niestety dla mojego wielkoluda już trochę za mało nośna na dłuższy spacer, ale dla maluszka suuuper![]()
Kawałek solidnej szmaty
kolor i wzór bardzo energetyzujący
chusta bardzo dobrze współpracuje, dobrze sie dociąga, nie osiada, porzadnie trzyma.
jak dla mnie posiada jedną małą wade, brak rozróżnienia brzegów, ale po takim stażu chustonoszenia to mi nie przeszkadzało.
polecam szmatke
gdybym mogła sobie pozwolic na kolejny zakup to bym ja brała bez mrugniecia okiem
Kawał porządnej szmatkiBędę się powtarzać, mięciutka, łatwo się dociąga, nie ślizga się przy motaniu, super trzyma jakieś 10 kg. O kolorze wiele nie napiszę, bo nie do końca mój typ
Dzięki za możliwość testowania.
No i fota:
![]()
![]()
marzec 2010 i
kwiecień 2013
doleciała
i mam taką na własność
super!
a, mam z frędzlami-tez fajna![]()
(to moje pierwsze frędzle )
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
... a mnie się ona coraz bardziej z arbuzem kojarzy... czyżbym czuła już lato?![]()
![]()
faktycznie arbuzowo wygląda na fotkach
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 02-05-2011 o 14:57
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
oczywista oczywistość
ps: z tej radosci (na zdjeciach) zle zawiazalam sobie chute na nozkach i dop. dzis zobaczylam jakie ja foty wsadzilam-buahahaha...no wszedl do autobusu czlowiek z lisciem na glowie i nikt mu nic nie powie
dlatego zdjec w recenzji juz brak
postaram sie pozniej cos dorobic-tym razem tak jak byc powinno
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
no bo tak patrzę i myślę, czy czas na zmianę okularów może....?ale czekam w takim razie na poprawne ideologicznie foty
![]()
W Izabeli nosiłam w plecaku i 2x około 8.5 kg Kasię. Jestem pozytywnie zaskoczona nośnością tej chusty. Jedna z lepiej noszących jakie miałam okazję przymierzać. Chusta praktycznie nie osiada. Nie jest zbyt twarda, jest taka fajna ... solidna
Wzór - nietypowy, ja jestem ciekawa jakby wyglądał w fiolecie ...
Chusta bardzo fAajna, ostatecznie udowodniła to Kasia - pierwszy raz zasnęła w plecaku...
![]()
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20